آموزش مبانی استارتاپ‌ها در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان

کارگاه آشنایی با مبانی و اصول استارتاپ‌ها در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از دامغان، کارگاه آموزش اصول استارتاپ‌ها با هدف آشنایی دانشجویان دانشکده داروسازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان با مفاهیم استارتاپ و کارآفرینی در حوزه علوم دارویی در سالن همایش‌های دانشکده داروسازی این واحد دانشگاهی برگزار شد.

مهدی لشگری مدیر مرکز رشد علوم دارویی واحد دامغان و مدرس دوره، هدف برگزاری این کارگاه را افزایش میزان علاقه‌مندی دانشجویان داروسازی به مباحث جدید و دانش‌های کاربردی اعلام کرد و گفت: دانشجویان علوم دارویی علاوه بر حضور در دوره‌های  آموزشی دانشگاه، باید با مهارت‌ها و فنون نوین علوم دارویی به‌ویژه در ایده‌پردازی‌های روزآمد، تلاش جدی داشته باشند تا بتوانند در عرصه نوآوری و تولید پایدار به جامعه داروسازی کشور کمک کنند.

لشگری سرفصل‌های این کارگاه را در هفت موضوع برجسته تعریف استارتاپ، تعریف مقیاس‌پذیری و نوآوری در استارتاپ‌ها، آشنایی با نظرات پیشگامان استارتاپ در جهان، معرفی دلایل شکست استارتاپ‌ها،  معرفی چند استارتاپ در حوزه سلامت داخل و خارج کشور، معرفی استارتاپ ویکند و معرفی مرکز رشد علوم دارویی دامغان و خدمات آن، عنوان کرد.

وی خاطرنشان کرد: شرکت‌های نوپا یا استارتاپ‌ها معمولاً مبتنی بر ایده‌هایی ریسک‌پذیر هستند که مدل کسب و کارشان مشخص نیست و بازار هدفشان نیز در حد فرض است و این شرکت‌های نوپا می‌توانند در هر حوزه‌ای ایجاد شوند؛ ولی اغلب به شرکت‌هایی گفته می‌شود که رشد سریعی دارند و در زمینه تکنولوژی فعالیت می‌کنند.

مدیر مرکز رشد علوم  دارویی واحد دامغان اظهار کرد: استارتاپ‌ها، معمولاً درباره ایده‌های نوآورانه و خلاقانه هستند و در واقع، فرد یا افرادی خوشفکر با ایده‌های نو در جستجوی روش‌هایی برای کسب درآمد از آن ایده و تولید انبوه محصولات یا خدمات مبتنی بر آن ایده هستند و نوآوری در استارتاپ‌ها، به شکل نوآوری در بازار یا نوآوری در محصولات و خدمات، خود را نشان می‌دهد.

لشگری گفت: استارتاپ ویکند دارویی در هفته پایانی آبان و ابتدای آذر سال جاری برگزار می‌شود.