اردوی یکروزه فرهنگی – تفریحی کارکنان و اساتید واحد دامغان

در راستای اهداف ،برنامه ها و سیاست های کمیته بهره وری دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان و به منظور ارتقاء و احیا­ی روحیه کارکنان، اردوی فرهنگی تفریحی ویژه کارکنان و اساتید واحد دامغان برگزار شد. طی این اردو که در مناطق خوش آب و هوای این شهرستان برگزار شد بیش از ۸۵ نفر از کارکنان و اساتید از جاذبه های گردشگری  دامغان بازدید کردند.
در این برنامه کارکنان با آداب و رسوم مردم این مناطق وغذاهای سنتی آنان آشنا شدند و در کنار یکدیگر پس از سپری کردن یک سال تحصیلی موفق، به بازگویی خاطرات دلشین و سخت روزهای گذشته پرداختند .
دکتر حسین عباسپور رییس واحد دامغان با حضور در جمع صمیمی همکاران این واحد دانشگاهی بیان داشت : از تمامی شما عزیزان که طی ماه های گذشته متحمل زحمات زیادی در حوزه های مختلف ودر راستای توسعه اهداف عالیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران ودانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان شده اید بسیار سپاسگذارم . بی شک آنچه که باعث تعالی این واحد در راستای جامع شدن شده است و منجر به تحقق سایر اهداف نیز می گردد دلسوزی و تلاش بی وقفه شما بزرگواران است که در کنار ریاست و اعضای هیئت رییسه همچون اعضای یک پیکر بصورت منظم عمل می نمایید .
دکتر عباسپور در رابطه با این اردو گفت : توجه به مسائل انسانی و نیروی انسانی یکی از دغدغه های مدیریت در عصر حاضر می باشد و تجربه نیز ثابت نموده است که توجه به مسایل داخلی کارکنان ، روحیه ، محیط کار واصول سرپرستی بسیار کاراتر از توجه به برخی قوانین کلی می باشد که البته انجام این قبیل برنامه ها و برگزاری اردوها در راستای تقویت روحیه همکاران در راستای تحقق اهداف سازمانی می باشد.
 رییس واحد دامغان برگزاری این قبیل برنامه ها را جهت آرامش بیشتر و تجدید روحیه کارکنان بسیار لازم و ضروری دانست و اعلام کرد : مسلماً اجرای برنامه هایی از این قبیل تأثیر بسزایی در تقویت و تجدید روحیه کاری، افزایش آرامش روحی و روانی پرسنل و نتیجتاً ارائه خدمات بهتر و بیشتر به ارباب رجوع و کارجویان دارد ونهایتاً باعث دمیده شده روحیه جدیدی در کالبد همکاران این واحد دانشگاهی خواهد شد.لازم به ذکر اسیت که در حاشیه برگزاری این اردو مسابقات فرهنگی در دو بخش خواهران و برداران انجام شد که به برندگان مسابقه جوایزی به رسم یادبود اهدا شد .