اردوی یکروزه فرهنگی – تفریحی کارکنان واحد دامغان

به همت بسیج الغدیر کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان صورت گرفت :
 اردوی یکروزه فرهنگی – تفریحی کارکنان واحد دامغان
در راستای برنامه ها و سیاست های کمیته بهره وری  واحد دامغان در زمینه ارتقاء روحیه کارکنان اردوی فرهنگی تفریحی ویژه کارکنان واحد دامغان برگزار شد. این اردو به همت حوزه مقاومت بسیج الغدیر کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان در مناطق خوش آب و هوای این شهرستان برگزار شد . این اردو در دو قسمت خواهران و برادران صورت گرفت که طی آن کارکنان این واحد دانشگاهی در منطقه گردشگری انگورستانی تویه دروار دامغان اوقات خوشی را سپری نموده و همچنین از جاذبه گردشکری باداب سورت دامغان نیز بازدید نمودند .
در این اردوی یکروزه کارکنان با آداب و رسوم مردم این مناطق وغذاهای سنتی آنان آشنا شدند و در کنار یکدیگر پس از برگزاری امتحانات پایان ترم به بازگویی خاطرات دلشین و سخت روزهای گذشته پرداختند .

دکتر حسین عباسپور رییس واحد دامغان با حضور در جمع صمیمی همکاران این واحد دانشگاهی بیان داشت : از تمامی شما عزیزان که طی ماه های گذشته متحمل زحمات زیادی در حوزه های مختلف ودر راستای توسعه اهداف عالیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران ودانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان شده اید بسیار سپاسگذارم . بی شک آنچه که باعث تعالی اهداف می گردد دلسوزی و تلاش بی وقفه شما بزرگواران است که در کنار ریاست و اعضای هیئت رییسه همچون اعضای یک پیکر بصورت منظم عمل می نمایید .
رییس واحد دامغان برگزاری این قبیل اردوها را جهت آرامش بیشتر و تجدید روحیه کارکنان بسیار لازم دانست و اعلام کرد : مسلماً اجرای برنامه هایی از این قبیل تأثیر بسزایی در تقویت و تجدید روحیه کاری، افزایش آرامش روحی و روانی پرسنل و نتیجتاً ارائه خدمات بهتر و بیشتر به ارباب رجوع و کارجویان دارد. در حاشیه برگزاری این اردو مسابقات فرهنگی در دو بخش خواهران و برداران به مناسبت اعیاد شعبانیه و میلاد با سعادت حضرت مهدی ( عج) انجام شد که به برندگان مسابقه جوایزی به رسم یادبود اهدا شد و همچنین به قید قرعه از بین حاضرین در این اردو کمک هزینه سفر به مشهد مقدس به ۵ کارمند بسیجی اهدا شد .
لازم به ذکر است این اردو در آستانه فرارسیدن سالروز تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان باعث دمیده شده روحیه جدیدی در کالبد همکاران این واحد دانشگاهی گردید .