امکان انتخاب رشته محل جدید برای داوطلبان شرکت‌کننده در آزمون کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد

خبرگزاری آنا: رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی گفت: داوطلبان شرکت در آزمون مشترک کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان سنجش می‌توانند رشته محل جدید انتخاب کنند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، ناصر اقبالی گفت: داوطلبان شرکت در آزمون مشترک کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان سنجش و داوطلبانی که در جلسه آزمون حضور داشته اند، می‌توانند با مراجعه به سامانه انتخاب رشته شهر بر روی پایگاه اینترنتی مرکز آزمون به آدرس www.azmoon.org نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.

وی ادامه داد: داوطلبانی که در زمان ثبت نام دو کارت اعتباری برای گزینش علمی در دانشگاه آزاد تهیه کرده‌اند نیازی به خرید کارت اعتباری در این مرحله ندارند اما داوطلبانی که تنها یک کارت اعتباری خریده و در آزمون مشترک ثبت نام کرده‌اند با خرید یک قطعه کارت اعتباری دیگر به مبلغ ۱۱۰ هزار ریال قادر به ثبت نام در سامانه الکترونیکی هستند.

رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی افزود: با توجه به اینکه تنها داوطلبان مجموعه‌های امتحانی متناظر با رشته‌های دایر در دانشگاه آزاد اسلامی مجاز به ثبت نام در این سامانه هستند، لازم است داوطلبان علاقمند به تحصیل در آزمون کارشناسی ناپیوسته پیش از خرید کارت اعتباری و ثبت نام از رشته‌های موجود در این مقطع و مجموعه‌های امتحانی که در دانشگاه آزاد اسلامی ارائه شده است اطلاع دقیق داشته باشند.

همچنین داوطلبان باید با در دست داشتن مدارک لازم شامل اصل شناسنامه، اصل کارت ملی، ۶ قطعه عکس تمام رخ ۳ در ۴ (برای مشمولین ۱۲ قطعه عکس)، اصل مدرک کاردانی مورد تایید موسسات آموزش عالی معتبر به همراه تصاویر تمامی مدارک و رسید ثبت نام یک روز به واحد دانشگاهی محل پذیرش برای ثبت نام قطعی مراجعه کنند.

منبع : سایت خبرگزاری آنا