انتصاب رئیس جدید دانشکده حقوق دانشگاه آزاد اسلامی دامغان

انتصاب رئیس جدید دانشکده حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان

به گزارش خبرنگار آنا، جلسه مدیران گروه های آموزشی و رؤسای دانشکده های دانشگاه آزاد اسلامی دامغان با حضور معاونان آموزش و پژوهش و فنّاوری این دانشگاه برگزار شد. «دکتر حسین عباسپور» رئیس واحد دامغان در آغاز این نشست صمیمانه، طیّ سخنانی با اشاره به نقش ممتاز اساتید و اعضای هیئت علمی در پیشبرد اهداف سند چشم انداز توسعه دانشگاه، تصریح کرد: گروه های آموزشی، مسئولیّت محوری را در تمهید مقدمات لازم برای عملیاتی نمودن سیاست های کلان دانشگاه، برعهده دارند. وی در ادامه، خاطرنشان نمود: آنچه امروز در دستورکار مسئولان این دانشگاه قرار دارد، اهتمام ویژه به تجاری سازی دستاوردهای علمی و همچنین توسعه تحصیلات تکمیلی در مقطع دکترای تخصصی است. دکتر عباسپور اظهار امیدواری کرد تا در آینده ای نزدیک، شاهد تحقق راهبردهای مذکور با یاری و مساعدت تمامی علاقه مندان به ارتقاء جایگاه دانش و بینش در جامعه باشیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دامغان در بخش دیگری از سخنان خود، ضمن قدردانی از تلاش های ارزنده «دکتر علیرضا حسنی» رئیس سابق دانشکده حقوق واحد دامغان، «دکتر احمدرضا بهنیافر» را در این سمت، معرفی نمود.