اهدای ارزاق در ماه مبارک رمضان به نیازمندان توسط پرسنل واحد دامغان

به مناسبت ایام ماه مبارک رمضان اساتید و پرسنل خدوم دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان در اقدامی خداپسندانه اقدام به تهیه و توزیع ارزاق در بین ایتام و نیازمندان نمودند.
به گزارش روابط عمومی واحد دامغان: جمعی از اساتید و کارکنان خیّر این واحد دانشگاهی با ارسال فراخوان ودعوت از سایر همکاران جهت شرکت در این حرکت انسان دوستانه پیش قدم شدند و توانستند ۲۵ سبد غذایی، هر یک به ارزش یک میلیون ریال برای دهه اول ماه مبارک رمضان تهیه و توزیع نمایند.
روابط عمومی واحد دامغان تأکید کرد: پرسنل دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان همواره در فعالیت های انسان دوستانه پیش قدم بوده اند و قصد ادامه این حرکت تا پایان ماه مبارک رمضان را دارند.
جامعه دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی با اعتقاد قلبی راسخ به احادیث و آیات قرآن مبنی بر انفاق و کمک به نیاز مندان و گره گشایی از کار آنان این سخنان و آیات قرآنی را سرلوحه برنامه زندگی خویش قرار می دهند و همواره سعی بر این دارند که از بهترین چیزهایی که بدست می آورند سایرین را نیز بهره مند سازند.
شایان ذکر اینکه اقلام سبد غذایی شامل گوشت، برنج، روغن، ماکارونی و رب گوجه فرنگی بوده است که در بین نیازمندان و مستحقان منطقه کلو از توابع کوه زر دامغان توزیع گردید. این حرکت ارزشمند و خداپسندانه در دهه های دوم وسوم این ماه نیز ادامه خواهد داشت.

اساتیدو کارکنان میتوانند جهت کسب اطلاع بیشتر و شرکت در این اقدام خیرخواهانه به روابط عمومی دانشگاه مراجعه نمایند.