اهدای لوح تقدیر به وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی توسط آیت الله ترابی امام جمعه دامغان

آیین افتتاح دانشکده داروسازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان
با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
در چهاردهمین روز از شهریور ماه ۱۳۹۳ دانشکده داروسازی دانشگاه آزاد اسلامی و احد دامغان به عنوان دومین دانشکده داروسازی دانشگاه آزاد اسلامی توسط دکتر هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دولت تدبیر و امید افتتاح شد .
دکتر هاشمی در معیت جمع کثیری از مسئولین و مردم و با همراهی دکتر امر اللهی نمانیده تام الاختیار ریاست دانشگاه در هیئت امنای استان سمنان ، دکتر ابطحی رییس مرکز توسعه و ارتقاء سلامت دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر اکبری دبیر شورای آموزش داروسازی و تخصصی وزارت بهداشت، به همراه دکتر شریف زاده، دکتر وطن آرا و دکتر محمدی از شورای مذکور به عنوان بازرس، معاون هماهنگی استان سمنان، مهندس وکیلی استاندار سمنان، دکتر شادنوش رییس دانشگاه علوم پزشکی سمنان، فرماندار، امام جمعه و نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی، روسای ادارات و دانشگاه ها و خبرنگاران، با حضور در مقبره شهیدان گمنام دانشگاه آزاد اسلامی و با ذکر فاتحه با آرمان­های شهدا و امام راحل تجدید میثاق کردند.
مقام عالی وزارت بهداشت، مجتمع آزمایشگاهی دانشکده داروسازی دانشگاه آزاد اسلامی دامغان را در عطر روحبخش صلوات و با آرزوی توفیق در زمینه پرورش نسل فرهیخته داروسازی افتتاح نمود این مجتمع به مساحت ۲۰۰۰ متر مربع با تجهیزات مدرن آزمایشگاهی و در ۶ فضای مستقل و مرکز تحقیقات دارویی مهیا گردیده است. دکتر هاشمی پس از افتتاح مجتمع به بازدید آزمایشگاه های مجهز پرداخت و از خدمات دانشگاه آزاد اسلامی در تامین تجهیزات داروسازی در آزمایشگاه ها ابراز رضایت کرد و در پاسخ به خبرنگار واحد مرکزی خبر از استان سمنان علت حضور خود را تشویق بخش خصوصی و مشخصاً دانشگاه آزاد اسلامی در توسعه فضای بهداشت و درمان اعلام نمود.
وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی درادامه با حضور در محل دانشکده داروسازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان این دانشکده را افتتاح و از امکانات و فضاهای آموزشی و پژوهشی این دانشکده بازدید کردند و سپس در جلسه ای که بدین منظور ترتیب داده شده بود شرکت نمود.
دکتر عباسپور رییس واحد دامغان در ابتدای این جلسه ضمن عرض خیرمقدم به مقام عالی وزارت و همچنین مسئولین و حاضرین در جلسه و تقدیر و تشکر از تمامی افرادی که به پیشبرد اهداف نظام و جامعه با ایجاد این رشته و دانشکده در واحد دامغان کمک نمودند بیان داشت : بسیار خرسندیم که در آستانه ولادت با سعادت امام رضا(ع) شاهد افتتاح دانشکده داروسازی واحد دامغان به عنوان دومین دانشکده داروسازی دانشگاه آزاد اسلامی به دست مقام عالی وزارت بهداشت و درمان هستیم .
عباسپور دانشگاه آزاد اسلامی که در سال ۱۳۶۱ با پیشنهاد آقای هاشمی تأسیس شد را حاصل نگاه کریمانه حضرت امام راحل(ره) دانست و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در حال حاضر آنقدر توسعه پیدا کرده که به عنوان بزرگترین دانشگاه حضوری جهان خود را مطرح کرده و منشا کمال در حوزه های آموزشی و پژوهشی است .
دکتر عباسپور ضمن تشکر از تمامی حاضران به مساعدت های سازمانی نیز اشاره کرد و از تمامی زحمات و خدمات همکاران دانشگاهی بویژه از جناب آقای دکتر میرزاده، ریاست عالیه دانشگاه و جناب آقای دکتر لاریجانی معاون حوزه پزشکی دانشگاه ،دکتر امراللهی نماینده تام الاختیار رییس دانشگاه در هیدت امنای استان سمنان، جناب آقای دکتر ابطحی رییس مرکز توسعه و ارتقاء سلامت دانشگاه آزاد اسلامی تقدیر و تشکر کرد .
رییس واحد دامغان همچنین ایجاد دانشکده داروسازی را حاصل همدلی و همراهی مردم و مسئولین و حسن درایت دانشگاه آزاد اسلامی دانست و با اشاره به حضور در دهه کرامت ، آغاز بهره برداری از دانشکده را در آستانه میلاد حضرت امام رضا (ع) به فال نیک گرفت و ابراز امیدواری کرد این دانشکده منشا تربیت موثر نیروی داروساز کشور عزیزمان باشد .
آیت الله ترابی امام جمعه شهرستان دامغان نیز با حضور در این مراسم بیان کرد : انبیاء راه را به ما نشان داده اند ولی بعضی راه را گم نمودند که مصداق آن این می شود که ما الان شاهد جاهلیت مدرن هستیم که می بینیم چه جنایاتی در جهان به نام دین انجام می دهند.
وی خاطرنشان کرد که : ما در ۲۲ بهمن سال ۹۲ در اولین سفر وزیر محترم بهداشت به شهر شهید پرور دامغان از ایشان خواستار ایجاد دانشکده داروسازی بودیم و اکنون با حمایت مسئولین و پیگیری های دکتر عباسپور شاهد افتتاح دانشکده داروسازی دانشگاه آزاد هستیم که ان شاء الله در مرحله بعدی شاهد احداث و افتتاح دانشکده پرستاری در دامغان نیز باشیم .
امام جمعه دامغان در خاتمه صحبت های خود تأکید کرد که همه مسئولین نظام به عنوان خدمتگزار مردم هسند و اگر خدمتی انجام می گیرد بر اساس تعاون و همکاری است. اگر تعاون در کارها نباشد آن کار به شکست می انجامد . خداوند ان شاء الله در این دهه کرامت توفیق انجام وظیفه رابه ما عطا نماید .
(ادامه خب در بخش های بعدی ….)