برنامه های بزرگداشت روز دانشجو در واحد دامغان

به مناسبت بزرگداشت روز دانشجو معاونت دانشجویی واحد دامغان در تماسی تلفنی با برنامه صبح بخیر قومس برنامه های این روز را در این واحد دانشگاهی تشریح کرد : سیدرضا جزءمومنی بیان داشت :حادثه ی عظیم ۱۶ آذر ۱۳۳۲، به تعبیر شهید مصطفی چمران ، دردناک ترین و البته عمیق ترین حادثه تاریخ دانشگاه های ایران است که در قاموس خاطرات ملی مردم این سرزمین الهی باقی مانده و به اعتبار شهادت سه دانشجوی دانشگاه تهران، بلندترین فریاد استکبار ستیزی در روزگاری که سکوت و تیرگی حاکم بود، در خاطر این دیار باقی مانده و مردم قدرشناس ایران اسلامی به پاس مجاهدت شهیدان بزرگ نیا – قندچی و رضوی – علی رغم گذشت ۵۹ سال – هنوز هم پاسدار حرمت خون ایشانند و به اعتبار ایشان این روز، روز فرهیختگان دانشجو نام گرفته که به حق از شایسته ترین اقشار جامعه اند و با افتخار از طریق این رسانه فخیم – رادیو سمنان – این روز بزرگ رو محضرشان تبریک و تهنیت عرض می کنم .

واحد دامغان بنا به کرامت  و شان دانشجو سعی کرده به پاسداشت این روز خجسته اقدام کند که طی روز ۱۵ آذر، هشتمین دوره مسابقه بزرگ کدبانوی خوابگاه را در محل خوابگاه حضرت زینب(س) و پنجمین دوره مسابقه آقای آشپز را در محل خوابگاه امام رضا (ع) برگزار کرد که در مجموع  شاهد رقابت قریب به ۱۵۰ دانشجو بودیم . در این دوره از مسابقات مبلغ ۲۰۰۰۰۰۰ریال جایزه به همراه ۲۴ عدد کیف تقدیم شد .

روز ۱۶ آذر ماه دانشجویان با پذیرایی صبحگاهی وارد دانشگاه شدند و  تمامی خدمات طی این روز با تخفیف ارائه شد تاکسی تلفنی – بوفه ها – فروشگاه – انتشارات و مراکز فروش خوابگاهی ضمن عرض تبریک روز دانشجو – این روز را با ارائه تخفیف گرامی داشتند.

جلسه بصیرتی با حضور دکتر تلوری از اساتید دانشگاه شهید بهشتی  برگزار شد و در این جلسه که با برنامه های متنوع همراه بود، دانشجویان ممتاز به دریافت جایزه مفتخر شدند .

مسابقات فوتسال جام دانشجو و جام شاهد به مناسبت روز دانشجو با حمایت بسیج دانشجویی دانشگاه در سطح واحد و موسسات آموزش عالی دامغان برگزار خواه شد .

فراخوان مسابقه نوشتاری به مناسبت ۱۶ آذر از سوی ستاد شاهد و ایثارگر با موضوع روز دانشجو و پاسداشت فرهنگ شهادت تهیه و جوایز نفیسی منظور شد .

مصاحبه زنده رادیویی دقیقا در روز ۱۶ آبان از سوی رادیو سمنان با معاون دانشجویی واحد دامغان انجام شد و طی آن به مجموعه اقدامات واحد در این روز اشاره شد.

کوه پیمایی و گلگشت هفتگی به مناسبت روز دانشجو طی صبح جمعه در مسیر تنگه للو دامغان با مدیریت یکی از مربیان هیات کوهنوردی شهرستان در  مسیری  مفرح برگزار شد و طی آن پذیرایی ناهار در طبیعت هم در نظر گرفته شد .

طی روز دانشجو ریاست دانشگاه و معاون دانشجویی به همراه مدیر حراست به منظور اعلام تبریک و تهنیت در جمع دانشجویان عزیز در محیط آموزشی حاضر شدند .

بخش ورزشی باشگاه خواهران دانشجو هم مقارن با روز دانشجو افتتاح شد و در اختیار خانم های دانشجو قرار گرفت .

تمامی کانون ها ی دانشجویی – تشکل های سیاسی و بویژه بسیج دانشجویی با حضور صمیمی خود کمک کردند تا  به جلوه و رونق این روز بیافزایند  .