برگزاری دوره آموزشی آسیب‌شناسی انقلاب اسلامی در واحد دامغان

همزمان با برپایی جشن انقلاب، دوره آموزشی آسیب‌شناسی انقلاب اسلامی به همت بسیج الغدیر کارکنان واحد دامغان برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، معاون دانشکده حقوق واحد دامغان، با توجه به ضرورت شناخت انقلاب اسلامی و ریشه‌های آن، گفت: «انقلاب اسلامی ایران پس از گذشت چند دهه از عمر خود با صلابت و اقتدار به حیات طیبه خویش ادامه می‌دهد و این در حالی است که خطرات، حمله‌ها و آسیب‌های جدی و مهمی متوجه آن است.»
دکتر محمد دهقان طزره، فرمانده بسیج الغدیر دانشگاه آزاد اسلامی دامغان، آسیب‌شناسی انقلاب اسلامی را یک ضرورت دانست و اظهار کرد: «شناخت خطرات و آسیب‌ها موجب می‌شود، انقلاب را از دامنه‌ی خطرات مصون داشت و یا در صورت گرفتار شدن به آسیب‌ها به درمان آن پرداخت.»
وی افزود: «آسیب‌شناسی در قالب پیشگیری از آسیب از این جهت اهمیت دارد که می‌توان جلوی آسیب‌ها را قبل از ویرانی گرفت و مسلما میزان تاثیر آسیب در حالت پیشگیرانه، کمتر خواهد بود و در صورت گرفتاری، با شناخت درست آسیب‌ها می‌توان به درمان موثر آن پرداخت.»
دهقان، انقلاب اسلامی را موهبت الهی خواند و خاطرنشان کرد: «در عصر کنونی و دنیای پر از هیایو و خطر، آسیب‌هایی که متوجه انقلاب اسلامی است بسیار زیاد و متعدد است، بنابراین غفلت از آنها می‌تواند، تعالی نظام، انقلاب و دستیابی به اهداف انقلاب را به مخاطره بیاندازد.»
دهقان طزره، بخشی از آسیب‌های جدی فراروی انقلاب اسلامی را از ناحیه ابزارهای اطلاع‌رسانی جدید و شبکه‌های مجازی، آسیب‌هایی که متوجه اسلام و جامعیت و کارآمدی اسلام است، آسیب‌هایی که متوجه دین و سیاست و ارتباط بین آنهاست، آسیب‌های ناشی از فسادهای اداری و اقتصادی، آسیب‌هایی که به مبانی عقلی و نقلی ولایت فقیه ضربه می‌زند، آسیب‌های ناشی از گرایش به تجمل گرایی مردم و مسئولین و آسیب‌های که موجب دور شدن نظام از اهداف اولیه انقلاب خواهد بود، یادآور شد.