برگزاری دوره تکمیلی رایانه و اینترنت ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی در واحد دامغان

دومین دوره آموزش تکمیلی رایانه و اینترنت به همّت حوزه معاونت دانشجویی واحد دامغان و با تدریس استاد مرتضی شکری زاده در این واحد دانشگاهی برگزار شد .
در این دوره تعداد ۴۱ دانشجوی مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی واحد دامغان حضور داشتند و با مرور سرفصل های متعدد توانستند پس از آزمون نهایی موفق به دریافت گواهی­نامه دوره مذکور شوند.
حوزه معاونت دانشجویی واحد دامغان در مسیر منتهی به اجرا منویات مقام معظم رهبری در ضرورت گسترش فناوری‌های اطلاعاتی و ارتباطاتی بویژه شبکه‌ی جهانی اینترنت و به منظور توسعه دانش رایانه ای دانشجویان و تسهیل در امر مطالعات دانشجویان تحصیلات تکمیلی برای دومین مرتبه است که به برگزاری دقیق این دوره می پردازد و از این رهگذر تعداد بسیاری از دانشجویان در جلسات فوق برنامه، حاضر شده و از مباحث بهرمند می شوند .