برگزاری مراسم گرامیداشت سردار شهید مهندس شاطری در واحد دامغان

مراسم گرامیداشت یاد و خاطره سردار شهید مهندس حسن شاطری با حضور خانواده ایشان ، جمعی از همرزمانش و خانواده معزز شهدای شهرستان دامغان در تالار خوارزمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان برگزار شد .
در این مراسم سردار استاد حسینی فرمانده سپاه قائم آل محمد استان سمنان و از همرزمان شهید شاطری از شخصیت و خاطرات آن شهید والامقام صحبت کرد . وی بیان داشت : شهید حاج حسن شاطری زمانی که وارد میدان شد شاید کمتر کسی فکر می کرد که یکی از چهره های برجسته اسلام شود ، لیکن با تمامی اخلاصی که به امام و رهبرش داشت بدلیل اینکه هرکجا قدم بر می داشت خالصانه و بی ریا بود خداوند متعال بهترین اجر و مزد را برایش در نظر می گرفت . او به عنوان رییس ستاد بازسازی ایران در لبنان هر آنچه داشت در طبق اخلاص گذاشت و این افتخاراندکی برای آن شهید نبود که به عنوان خدمت گذاری ایرانی در لبنان به انجام وظیفه بپردازد .
سردار استاد حسینی ادامه داد : شهادت مهندس شاطری نشان داد که ما به شهدا سخت نیازمندیم. مردم عاشق شهدا هستند و علت این محبوبیت این است که شهدا در دل امت جادارند. وی همچنین به تدفین دو آلاله حسینی در واحد دامغان اشاره کرد و بیان داشت : ببینید شهدای گمنامی که در این دانشگاه تشییع شدند چه شوری در دل جوانان انداختند. اشک های جوانانی که در روز تشییع پیکر پاک این دو شهید در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان ریخته شد باعث می شود که انسان به عمق معنویت در جامعه و برخی از تنگ نظری ها و برداشت های غلط دیگران پی ببرد . این جوانان با اشکهای خود بیان کردند که ما تا آخر ایستاده ایم و  پیرو راه و خون شهدا هستیم .
درادامه این مراسم از خانواده شهید شاطری ، همسر ، فرزند و پدر بزرگوار شهید به پاس تربیت این مردم مجاهد و همچنین از خانواده شهدای شهرستان دامغان تقدیر و تشکر شد  و هدیه ای به رسم یادبود این مراسم به آنان اهدا شد .