برگزاری مسابقات آشپزی "کدبانو خوابگاه" و "آقای آشپز" در واحد دامغان

همزمان با هفته  گرامیداشت خوابگاه ها انجام شد.

برگزاری مسابقات آشپزی "کدبانو خوابگاه" و "آقای آشپز" در واحد دامغان
حوزه معاونت دانشجویی واحد دامغان،یازدهمین دوره مسابقه آشپزی کدبانوی خوابگاه و پنجمین دوره از سری مسابقات آقای آشپز را در خوابگاه های این واحد دانشگاهی در دو بخش تفکیکی خانمها و آقایان  برگزار کرد .
تلاش درخور توجه و مشارکت فعال دانشجویان در این سری از مسابقات از زیباترین لحظه های ثبت شده در لنز دوربین ها بود . و دانشجویان با حضور رییس واحد و معاون دانشجویی دز شبی به خاطر ماندنی سعی کردند تمام هنر آشپزی خود را به کار ببندند و با طبخ غذا به رقابتی سالم و صمیمی بپردازند .
بنا به مندرجات اطلاعیه صادره از سوی هیئت داوران این دوره، بنا به پاسداشت هفته خوابگاه ها و در پی اعلام دکتر عباسپور رییس واحد دامغان مقرر گردید تمامی گروه ها از جایزه ویژه به ارزش ۱۲۰۰۰۰ ریال برخوردار شوند و به ۵ گروه دو نفره از مجموع ۴۲ گروه خواهران و ۳ گروه دو نفره از مجموع ۱۶ گروه منتخب برادران جوایز نقدی تعلق گرفت. ارزش جوایز نقدی  000/250/8 ریال و در قالب کارت هدیه ارائه گردید.
سید رضا جزء مومنی معاون دانشجویی واحد دامغان با اعلام خبر فوق به خبرنگار آنا گفت : طی ۵ سال اخیر، در هر نیمسال تحصیلی یک دوره مسابقات آشپزی ویژه دانشجویان برگزار گردیده و تعدادی قابل اعتنایی از دانشجویان با حضور خود به رونق این مسابقات افزوده اند و در هر مرحله با استقبال بیشتری از سوی دانشجویان مواجه بوده ایم.
معاون دانشجویی واحد دامغان با اشاره به ضرورت تقویت هنر آشپزی نزد دانشجویان خاطر نشان کرد :
در این دوره از مسابقات ۱۲۰ دانشجو در دو گروه مستقل خانمها و آقایان به رقابت پرداختند و در مجموع با قضاوت هیئت داوران، ۸ گروه دو نفره ، موفق به کسب رتبه شدند و جوایز نقدی خود را دریافت نمودند .
شایان ذکر است که واحد دامغان با ۴ باب خوابگاه دانشجویی میزبان بیش از ۱۰۰۰ دانشجو در محیط خوابگاهها است و برابر دستورالعمل سازمانی در هفته پایانی اردیبهشت ماه، مقارن با گرامیداشت هفته خوابگاه ها  در مسیر رونق افزایی و ترویج فرهنگ غنی اسلامی – ایرانی در تقویت روحیه نشاط و شادمانی تلاش خواهد کرد .
جزء مومنی در بخشی دیگر از این خبر یادآور شد بنا به ضرورت تکریم دانشجویان صاحب حجاب برتر ، تعداد ۲۵ نفر از خواهران دانشجو نیز کارت هدیه دریافت نمودند .