برگزاری مسابقات تنیس روی میز «جام مدافعان حرم» واحد دامغان

ورزش دامغان

مسابقات تنیس روی میز کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان با عنوان جام مدافعان حرم برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، محمدرضا کبیریان راد رئیس اداره تربیت بدنی واحد دامغان با بیان اینکه سطح مسابقات مطلوب بود، گفت: «توسعه ورزش در جمع همکاران دانشگاهی از سیاست‌های الزامی واحد دامغان است که از سوی ریاست واحد تأکید شده و تلاش می‌کنیم به منظور تحکیم روابط همکاران و تأمین انرژی و دستیابی به سلامت نسبی از رهگذر ورزش‌های عمومی و همگانی پیش برویم.»

وی ابراز امیدواری کرد تا در آینده شاهد مسابقات بیشتر و با حضور گرم‌تر همکاران به ویژه اعضا محترم هیأت علمی باشیم و با قدردانی از همکاران حوزه دانشجویی و تربیت بدنی افزود: «با یاری همکاران، بازخورد خوبی را از برگزاری این مسابقات دریافت کردیم و اقبال عموم همکاران سازمانی، نشان‌دهنده علاقه کارمندان و استادان به ورزش است.»

در این مسابقات ۱۶ نفر در دو روز با هم رقابت کردند و در پایان علی‌اصغر پریمی کارشناس تربیت بدنی واحد دامغان رتبه اول را از آن خود کرد و به ترتیب محمود بانی، معاون اداری و مالی و محمد دهقان طزره، مدیر گزینش واحد دامغان رتبه‌‌های دوم و سوم را به دست آوردند.