برگزاری کرسی آزاد اندیشی در واحد دامغان با موضوع تفکیک جنسیتی در دانشگاه

از سری جلسات کرسی های آزاد اندیشی با محوریت دانشجویان ، از سوی تشکل اسلامی سیاسی ایران اسلامی فردا دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان ، جلسه ای تحت عنوان " تفکیک جنسیتی در دانشگاه ها " در محل تالار خوارزمی این واحد دانشگاهی برگزار شد .

در این جلسه که بیش از ۱۲۰ دانشجو در آن شرکت داشتند، گروه های موافق و مخالف تفکیک جنسیتی در دانشگاه ، در فضایی صمیمانه به بحث و تبادل نظر پیرامون این موضوع پرداختند . هر یک از اعضای این گروه ها به مدت یک ساعت به بیان دیدگاه های خود پرداختند و پس از آن حجت الاسلام رستمیان امام جمعه موقت دامغان به داوری و بحث درخصوص این موضوع پرداخت . وی تفکیک جنسیتی را از دیدگاه قرآن و احادیث موردبررسی قرارداد و با بررسی ماهیت انسانی ،تفکیک جنسیتی را از منظر دین به طور ثبوتی در تحقق زندگی سالم و رسیدن به کمالات انسانی ضروری دانست .

امام جمعه موقت دامغان همچنین ضمن مفید دانستن طرح اینگونه جلسات و مباحث ، نظرات گروه موافق ومخالف را مفید ارزیابی نمود . وی این موضوع را بسیار بحث برانگیز و کلی دانست و بیان داشت : بایستی تمامی زیرساختها و بستر این طرح در دانشگاه ها بصورت کارشناسانه بررسی گردد زیرا در صورت عدم بازدهی مناسب این طرح ممکن است خسارات جبران ناپذیری به فرهنگ این جامعه وارد گردد لذا توجه به ظرفیت ها و جایگاه کرامت انسانی را یکی از ضروری ترین مباحث این طرح میباشد.