برگه جلسه آزمون تشریحی گروه آزمایشی هنر از امروز چهارشنبه قابل دریافت است

برگه ورود به جلسه آزمون تشریحی گروه آزمایشی هنر از امروز چهارشنبه قابل دریافت است

برگه ورود به جلسه آزمون تشریحی گروه آزمایشی هنر دانشگاه آزاد اسلامی مقطع کارشناسی ارشد از امروز چهارشنبه مورخ ۲۰/۰۶/۹۲ قابل دریافت است.

دکتر ناصر اقبالی با اعلام این خبر به روابط عمومی مرکز آزمون گفت: داوطلبانی که در مرحله اول آزمون ارشد گروه آزمایشی هنر پذیرفته شده اند، از امروز چهارشنبه می توانند با مراجعه به پایگاه اینترنتی مرکز آزمون به آدرس www.azmoon.org  نسبت به دریافت پرینت برگه ورود به جلسه خود اقدام کنند.
رئیس مرکز آزمون در ادامه تأکید کرد: این آزمون در روز جمعه صبح رأس ساعت ۸:۰۰ صبح برگزار می شود و کلیه دعوت شدگان به این مرحله می بایست یک ساعت زودتر در حوزه های امتحانی خود حضور به هم رسانند.
وی در ادامه افزود: آدرس حوزه های امتحانی در برگه ورود به جلسه درج شده است، که بهتر است دعوت شدگان قبل از آزمون محل های موردنظر را شناسایی کنند.
مشاور ریاست دانشگاه آزاد اسلامی، در پاسخ به این سؤال که دعوت شدگان چه ابزار و لوازمی را می توانند به همراه داشته باشند، گفت: برای هر رشته، لوازم التحریر موردنیاز طبق نظر کارشناسان تعیین شده است که لازم است هر فرد صرفاً همان لوازم التحریری را که برای او مجاز شناخته شده را به جلسۀ آزمون تشریحی بیاورد.
وی در پایان لیست کلیه لوازم التحریر مجاز هر رشته را به تفکیک و به شرح زیر اعلام کرد.

کد رشته رشته لوازم مجاز
۶۰۱۰۱ طراحی پارچه و لباس مداد طراحی- کاغذ- مقوا ۵۰ در ۷۰- خط کش- مدادرنگی- آبرنگ- گواش- ماژیک- روان نویس- کار نهایی باید بر روی مقوای ۵۰ در ۷۰  انجام شود.
۶۰۱۰۲ طراحی صنعتی کلیه لوازم و وسایل موردنیاز جهت طراحی- خط کش- شابلون- مدادرنگی- ماژیک و غیره- ۵ عدد مقوای اشتنباخ به ابعاد آ۳٫
۶۰۱۰۷ تصویرسازی مدادرنگی- ماژیک- کلاژ و غیره- تکنیک آزاد- ارائه کار به صورت اتود قابل قبول است- کاغذ کانسون آ۴ به تعداد لازم.
۶۰۱۱۱ نقاشی بوم سفید ۷۰ در ۱۰۰ – قلم مو در اندازه های مختلف- رنگ اکرولیک در رنگهای مختلف- استفاده از بوم نقاشی زیرسازی شده و یا رنگی ممنوع است.
۶۰۱۴۰ ارتباط تصویری مدادرنگی- ماژیک- کلاژ و غیره- تکنیک آزاد- ارائه کار به صورت اتود قابل قبول است- کاغذ کانسون آ۴ به تعداد لازم.
۶۰۲۰۲ مهندسی معماری خط کش- گونیا- لوازم ترسیم- مداد- ماژیک- راپید- تخته رسم آ۳ .
۶۰۲۱۵ طراحی شهری وسایل ترسیم- مداد- ماژیک- روان نویس- خط کش- تخته رسم آ۳ .
۶۰۲۱۶ برنامه ریزی شهری وسایل ترسیم- مداد- ماژیک- روان نویس- خط کش- تخته رسم آ۳ .
۶۰۲۱۷ برنامه ریزی منطقه ای وسایل ترسیم- مداد- ماژیک- روان نویس- خط کش- تخته رسم آ۳ .
۶۰۲۲۱ طراحی فضاهای آموزشی وسایل ترسیم- مداد- ماژیک- روان نویس یا راپید – خط کش- تخته رسم آ۳ .
۶۰۲۲۲ تکنولوژی معماری لوازم ترسیم- مداد- ماژیک- راپید- خط کش- گونیا-تخته رسم آ۳ .
۶۰۲۲۳ بازسازی پس از سانحه لوازم ترسیم- مداد- ماژیک- راپید- خط کش- گونیا-تخته رسم آ۳ .