Skip to content

به همت دانشگاه آزاد اسلامی؛

کتاب «تغذیه در بیماری‌ها» منتشر شد

کتاب «تغذیه در بیماری‌ها» نوشته حسین جلالی و اعظم اشرفی توسط انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان منتشر شد.

به گزارش خبرنگار حوزه ادبیات و کتاب گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، تغذیه ناسالم یکی از علل مهم تأثیرگذار در ابتلا به بیماری‌هایی از قبیل بیماری قلبی – عروقی، دیابت و فشار خون بالا را ناشی می‌شود و رعایت تغذیه سالم از عوامل مهم پیشگیری و کنترل بیماری‌هاست. سیر پیشرفت علوم به‌ویژه توسعه روزافزون علوم مرتبط با تندرستی، چشم‌اندازی نو در امید به داشتن عمری بلند توأم با سلامتی و شادابی را پیش روی افراد نهاده است. از سویی دیگر وحشت از گسترش روزافزون بیماری‌های ناتوان‌کننده‌ای که مستقیم یا غیرمستقیم حاصل توسعه و پیشرفت است، درایت و آگاهی عالمانه همه اقشار جامعه را می‌طلبد تا همزمان با شتاب و سرعت در پیشرفت علوم و فتح تکنولوژی‌های جدید، زندگی توأم با سلامتی و نشاط را برای خود به ارمغان آوریم.

رعایت تعادل و تنوع در رژیم غذایی روزانه یکی از نکات مهم در تنظیم یک برنامه غذایی سالم است و در پیشگیری از ابتلا و محدود کردن بیماری های مزمن بسیار مؤثر است. همه افراد به سطح قابل قبولی از اطلاعات تغذیه‌ای نیاز داریم تا به این وسیله بتوانیم از یک زندگی سالم برای خود و خانواده بهره‌مند باشیم. از این رو علم تغذیه به منظور ارائه راهکارهایی جهت حفظ کیفیت مطلوب زندگی و نیز کمک به بیماران برای افزایش کارایی و کاهش عوارض بیماری، شکل تازه‌ای به خود گرفته است.

این کتاب گامی کوچک در جهت برخورد عالمانه با یکی از معضلات نسل امروز و فردا، بیماری‌های مهلک و ناتوان‌کننده‌ای است که اگر مسلح به سپر شناخت و بینش علمی نباشیم، رشد سریع آن جامعه‌ای ناتوان را به نسل آینده هدیه خواهد کرد.

اطلاعات علمی کتاب «تغذیه در بیماری‌ها» مسیری ارائه خواهد داد تا بر توانایی خواننده در مراقبت از خود و دیگران اثری مثبت داشته باشد تا اطلاعات این کتاب به قضاوت منفی و عوامانه نسبت به رژیم غذایی در بیماران پایان دهد و عبارت رژیم که به غلط تداعی‌کننده کاهش شدید انرژی و مصرف غذاهای خسته‌کننده است را به واژه‌ای مثبت و سازنده تبدیل کرده تا دانش جامعه نیازمند امروز را تعالی بخشد.

این کتاب در ۱۷ فصل تدوین شده است و شامل فصول تغذیه در پرفشاری خون، تغذیه در نارسایی قلبی، تغذیه در بیماری دیابت، تغذیه در کم‌خونی، تغذیه در بیماری‌های کبدی و … را شامل می‌شود، همچنین انتهای این کتاب همراه فهرستی از جداول غذایی برای انواع هر یک از بیماری‌ها به همراه مکمل‌های دارویی است که به خواننده کتاب این امکان را می‌دهد که در رابطه با انواع رژیم‌های درمانی و بیماری‌ها، اطلاعات خوبی را کسب کند.

کتاب «تغذیه در بیماری‌ها» نوشته حسین جلالی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان و متخصص تغذیه و اعظم اشرفی کارشناس ارشد صنایع غذایی در ۴۰۰ صفحه، شمارگان ۲ هزار نسخه، قطع وزیری با قیمت ۲۴ هزار تومان توسط انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان منتشر شده است

Scroll To Top