تجدید پیمان دانشجویان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان با آرمان های شهیدان

در ششمین رور از هفته دفاع مقدس، مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان میزبان رئیس، اساتید،کارکنان و دانشجویان این دانشگاه بود که برای پاسداشت حماسه ماندگار ملت ایران در دوران جنگ تحمیلی و زنده نگهداشتن خاطرات مجاهدان راه خدا، گردهم آمدند. زینت بخش این مراسم که به همت پایگاه مقاومت بسیج کارکنان الغدیر دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان برگزار شد ، قرائت زیارت عاشورا با نوای روشندل بسیجی برادر مصطفی علیوردی بود که فضای این مرکز علمی و پژوهشی را آکنده از عطر جانبخش فرهنگ شهادت کرد. در ادامه برنامه، یکی از یادگاران و فرماندهان دامغانی دفاع مقدس به ایراد سخنانی درخصوص گرامیداشت جهاد مومنانه ایرانیان پرداخت. برادر حاج حبیب ا… خورزانی با اشاره به نقش ممتاز رزمندگان اسلام در شکست حصر آبادان، این پیروزی شکوهمند را ثمره اخلاص طلایه داران سپاه توحید دانست که با اتّکال به قدرت لایزال الهی و تحت رهبری های حکیمانه حضرت امام خمینی (رض)، توانستند بر ارتش بعث عراق و حامیان آن فائق آیند.
برادر خورزانی با تاکید بر جایگاه عالی و بی بدیل بنیانگذار فقید نظام مقدس جمهوری اسلامی در حماسه هشت ساله مردم ولایتمدار ایران، ضرورت تبیین هدایت های راهبردی امام راحل عظیم الشأن را در آن مقطع حساس از زمان، یادآور شد و خاطرنشان کرد: عزت امروز ما، مرهون تدابیر داهیانه حضرت امام خمینی (رض) است که باید همواره مورد توجه قرار گیرد.
این فرمانده بسیجی با ذکر خاطره ای از شهید صیّاد شیرازی تصریح کرد: توصیه حضرت امام قبل از اجرای عملیات ظفرمندانه ثامن الائمه (ع)، توکل به خدا بود و همین روحیه الهی حضرت امام باعث شد تا رزمندگان با اقتدار کامل به اهداف بزرگی دست یابند.