تقدیر از رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان به عنوان مدیر نمونه شهرستان

تقدیر از رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان  به عنوان مدیر نمونه شهرستان دامغان در هفته دولت

به گزارش خبرنگار آنا به نقل از مهر، امام جمعه دامغان در مراسم تجلیل از مدیران و کارمندان نمونه دستگاه های اجرایی این شهرستان که در محل تالار اجتماعات حکیم منوچهری دامغانی برگزار شد، ضمن بزرگداشت یاد و خاطره شهدای دولت بویژه شهیدان رجایی و باهنر اظهار داشت: عملکرد مسئولان و کارمندان خود معرف آنان است که باید بکوشند در خدمتگزاری و ارائه خدمات مطلوب به آحاد جامعه عملکردی مثبت به یادگار بگذارند.
حجت الاسلام سید محمود ترابی با اشاره به اینکه اخلاص، پاکی و مردم داری سه ویژگی ممتاز شهیدان رجایی و باهنر بود افزود: مدیران و کارمندان امروز دستگاه های اجرایی باید این سه ویژگی و خصایص ممتاز را سرلوحه کار خود قرار دهند.
وی تصریح کرد: فرصت خدمتگزاری به مردم را مسئولان قدر بدانند و در جهت حل مشکلات گام بردارند که انجام این کار از اجر و پاداش فراوانی برخوردار است.
رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان دامغان گفت: مدیران دستگاه های اجرایی شهرستان باید عملکرد و فعالیت های خود را به مردم گزارش کنند تا مردم در اطلاع خدمات ارائه شده قرار گیرند و به قضاوت بپردازند.
فرماندار شهرستان دامغان نیز در این آیین از افتتاح ۵۰ پروژه صنعتی، اقتصادی، خدماتی و عمرانی طی هفته دولت با اعتبار بیش از ۱۳۰ میلیارد ریال خبر داد و اضافه کرد: با بهره برداری از این پروژه ها برای ۱۷۲ نفر شغل ایجاد شد.
مرتضی علی آبادی از شهیدان رجایی و باهنر به عنوان اسوه های امروز دولتمردان یاد کرد و افزود: همکاری دولت و ملت می تواند به رشد و توسعه کشور کمک کند و ما مدیران نیز باید با تأسی از سیره و روش شهیدان انقلاب بتوانیم این همکاری را تقویت کنیم.
وی گفت: تمام تلاش ها بر این است تا بتوانیم خدمات شایسته و در خورشان مردم شهرستان دامغان با بهره گیری از تمام توان و امکانات ارائه کنیم.
در این آیین جمعی از مدیران دستگاه های اجرایی شهرستان دامغان به بیان گزارش و فعالیت های انجام شده پرداختند.
پخش کلیپ از فعالیت های تعدادی از دستگاه های اجرایی شهرستان دامغان از دیگر برنامه های این آیین بود.
در ادامه این مراسم از دکتر حسین عباسپور رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد  دامغان به عنوان مدیر نمونه شهرستان دامغان به پاس زحمات و تلاش در راستای ارتقای سطح فرهنگ  و دانش شهرستان، در کنار سایر مدیران برتر دستگاه های اجرایی دامغان تجلیل شد .