تقویت مهارت زندگی با مسابقات آشپزی "کدبانو خوابگاه" و "آقای آشپز" در واحد دامغان

در آستانه روز دانشجو و مطابق روال ۶ سال اخیر برگزار شد.
حوزه معاونت دانشجویی واحد دامغان، سیزدهمین دوره مسابقه آشپزی کدبانوی خوابگاه و هشتمین دوره از سری مسابقات آقای آشپز را در خوابگاه های این واحد دانشگاهی در دو بخش تفکیکی خانم ها و آقایان  برگزار کرد .
تلاش درخور توجه و مشارکت فعال دانشجویان در این سری از مسابقات از زیباترین لحظه های ثبت شده در لنز دوربین­ها بود .
دانشجویان با حضور رییس واحد و معاون دانشجویی در شبی به خاطر ماندنی سعی کردند تمام هنر آشپزی خود را به کار ببندند و با طبخ غذا به رقابتی سالم و صمیمی بپردازند .
بنا به مندرجات اطلاعیه صادره از سوی هیئت داوران این دوره، بنا به پاسداشت روز دانشجو و در پی اعلام دکتر عباسپور رییس واحد دامغان مقرر گردید تمامی گروه ها از جایزه ویژه به ارزش ۱۵۰۰۰۰ ریال برخوردار شوند و به ۵ گروه دو نفره از مجموع ۵۱ گروه خواهران و ۴ گروه دو نفره از مجموع ۲۱ گروه منتخب برادران جوایز نقدی تعلق گرفت. ارزش جوایز نقدی  بیش ۰۰۰/۰۰۰/۱۴ ریال و در قالب کارت هدیه ارائه گردید.
دکتر عباسپور رییس واحد دامغان در حاشیه این مراسم و در جمع مشتاقان آشپزی یادآور شد : دانشجو باید از تمام فرصت تحصیل استفاده بهینه نماید و ضرورتا باید به تقویت مهارت های زندگی بپردازد .
رییس واحد دامغان با اشاره به ضرورت طراوت آفرینی در محیط خوابگاه ها از دانشجویان خواست با تامین سرگرمی های مفید و رقابت های سازنده در مهارت های زندگی ، میزان امید به آینده و شکوه سرزندگی را افزایش دهند .
سید رضا جزء مومنی معاون دانشجویی واحد دامغان با اعلام خبر فوق به خبرنگار آنا گفت : طی ۶ سال اخیر، در هر نیمسال تحصیلی یک دوره مسابقات آشپزی ویژه دانشجویان برگزار گردیده و تعدادی قابل اعتنایی از دانشجویان با حضور خود به رونق این مسابقات افزوده اند و در هر مرحله با استقبال بیشتری از سوی دانشجویان مواجه بوده ایم.
معاون دانشجویی واحد دامغان با اشاره به ضرورت تقویت هنر آشپزی نزد دانشجویان خاطر نشان کرد :
در این دوره از مسابقات ۱۴۴ دانشجو در دو گروه مستقل خانم ها و آقایان به رقابت پرداختند و در مجموع با قضاوت هیئت داوران، ۹ گروه دو نفره ، موفق به کسب رتبه شدند و جوایز نقدی خود را دریافت
نمودند.
شایان ذکر است که واحد دامغان با ۴ باب خوابگاه دانشجویی میزبان بیش از ۱۰۰۰ دانشجو در محیط خوابگاهها است و سعی می نماید با ارائه خدمات دانشجویی در مسیر رونق افزایی و ترویج فرهنگ غنی اسلامی – ایرانی در تقویت روحیه نشاط و شادمانی تلاش خواهد کرد .
جزء مومنی در بخشی دیگر از این خبر یادآور شد بنا به ضرورت تکریم دانشجویان صاحب حجاب برتر ، تعداد ۲۵ نفر از خواهران دانشجو نیز کارت هدیه دریافت نمودند .