تمدید مهلت ثبت نام پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد و کارشناسی ناپیوسته

حوزه معاونت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی  واحد دامغان مهلت ثبت نام  پذیرفته شدگان آزمونهای کارشناسی ارشد و کارشناسی این واحد دانشگاهی را  تا روز ۵ شنبه مورخ ۲۷/۷/۹۱  تمدید کرد .

دکتر هاتف آجودانی فر معاون آموزشی واحد دامغان ضمن خوشامد به  تمامی پذیرفته شدگان در این واحد دانشگاهی اعلام کرد: با توجه به اعلام نتایج تکمیل ظرفیت از سوی مرکز آزمون دانشگاه  آزاد اسلامی و زمان کوتاه ثبت نام این عزیزان، جهت رفاه حال بیشتر پذیرفته شدگان مقرر شد که مهلت ثبت نام تا روز پنج شنبه مورخ ۲۷/۹/۹۱ تمدید گردد . لذا  لازم است که کلیه پذیرفته شدگان با در دست داشتن  کلیه مدارک ثبت نامی و علی الخصوص مدرک پایه (لیسانس ) طی تاریخ ذکر شده به این واحد دانشگاهی مراجعه نمایند .

وی زمان شروع کلاسهای آموزشی پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد و کارشناسی ناپیوسته را از هفته سوم مهرماه اعلام کرد .