ثبت نام بدون آزمون کاردانی و کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی دامغان مهر ماه ۹۸

با آرزوی موفقیت برای داوطلبین عزیز به اطلاع می‌رساند پذیرش دانشجو و انتخاب رشته بدون آزمون صرفا بر اساس سوابق تحصیلی بوده و کلیه مراحل ثبت نام به صورت اینترنتی و از طریق سایت سازمان سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی به نشانیwww.azmoon.iau.ac.ir  بوده که به شرح زیر می‌باشد.

۱-  ورود به سایت سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی

۲- دانلود دفترچه راهنمای دوره مورد نظر (کاردانی پیوسته – کارشناسی پیوسته – کارشناسی ناپیوسته) و مطالعه کامل آن

۳- خرید کارت اعتباری گروه آزمایشی رشته و یا رشته‌های موردنظر (برای دوره کارشناسی پیوسته ابتدا گروه آزمایشی مربوطه را شناسایی نمایید)

۴- ورود به بخش ثبت نام و انتخاب رشته در دوره مورد نظر و انجام مراحل ثبت نام و انتخاب کد رشته‌ محل‌های مورد نظر داوطلب برای دوره‌های کاردانی پیوسته ، کارشناسی پیوسته و کارشناسی ناپیوسته و اتمام ثبت نام

شایان ذکر است داوطلبین می‌توانند در چند گروه آزمایشی (گروه‌ریاضی‌وفنی، گروه‌علوم‌تجربی، گروه‌علوم‌انسانی، گروه‌هنر، گروه‌زبانهای‌خارجی) انتخاب رشته (در هر گروه آزمایشی ۲۰ کد رشته محل) نمایند. در صورت علاقه داوطلبین برای انتخاب چندین کد رشته محل از چند گروه آزمایشی پس از خرید کارت اعتباری در یکی از گروه‌های آزمایشی و تکمیل مراحل ثبت نام و انتخاب رشته در گروه مورد نظر، در همان حساب کاربری ایجاد شده اقدام به انتخاب سایر گروه‌های آزمایشی (با پرداخت هزینه درج شده) نموده و در سایر گروه‌های دیگر انتخاب کد رشته کنند.

در صورت مواجه شدن با هر گونه مشکل در روند ثبت نام، می توانید در روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۸:۰۰ صبح الی ۱۲:۰۰ و ۱۳:۰۰ الی ۱۶:۰۰ با شماره تلفن گویای مرکز  ۴۷۴۳-۰۲۱ سنجش و پذیرش تماس حاصل فرمایید. همچنین سامانه پرسش و پاسخ مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی آماده پاسخگوی به داوطلبین عزیز می‌باشد. توصیه می‌گردد قبل از طرح پرسش در سامانه ، پرسش و پاسخ های متدوال را مطالعه نمایید. همچنین می‌توانید با گذاشتن پیغام در قسمت نظر شما (پایین همین خبر) سوالات خود را مطرح نمایید، سوالات داوطلبین عزیز در اسرع وقت توسط کارشناسان مربوطه در ذیل پیام پاسخ داده خواهد شد.

برای ورود به سامانه پرسش و پاسخ مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی اینجا را کلیک فرمائید.

همچنین نتایج پذیرفته شدگان چند روز بعد از اتمام زمان اعلام شده ثبت نام متعاقباً از سایت سازمان سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی اعلام خواهد شد.

لیست کد رشته‌های بدون آزمون(بر اساس سوابق تحصیلی) دوره‌های کارشناسی و کاردانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان برای ورودی مهرماه سال ۱۳۹۸

کاردانی پیوسته

۲۱۴۸۱    تربیت بدنی