جلسه هماهنگی برنامه ریزی نیمسال اول تحصیلی ۹۳-۹۲ بامدیران گروههای آموزشی

برگزاری جلسه هماهنگی برنامه ریزی نیمسال اول تحصیلی ۹۳-۹۲ با مدیران گروههای آموزشی در واحد دامغان

جلسه هماهنگی برنامه ریزی نیمسال اول تحصیلی ۹۳-۹۲ با مدیران گروههای آموزشی در واحد دامغان برگزار شد . در این جلسه که با حضور دکتر عباسپور رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان ، دکتر نعمتی معاونت و مدیران گروه های آموزشی برگزار شد، دکتر عباسپور برنامه ریزی صحیح را به منظور کاهش دغدغه های تحصیلی دانشجویان از اولویت های کاری مدیران گروه ها خواند و بیان داشت : تهیه و تنظیم برنامه های تدریس هر نیمسال تحصیلی رشته ها، هماهنگی بین اساتید و تلفیق آموزش نظری و عملی دانشجویان بر اساس برنامه و سرفصل های مصوب رشته ها، بررسی و تعیین نیازهای گروه به لحاظ نیروی انسانی مجرب و وسایل کمک آموزشی جهت افزایش بهره وری در تدریس و آموزش دانشجویان ، از جمله وظایف مدیران گروه های آموزشی است .
وی خاطرنشان کرد با عنایت به اینکه شروع کلاسهای نیمسال اول ۹۳-۹۲ از ۲۳ شهریور ماه می باشد برنامه ریزی و هماهنگی دقیق جهت پیشبرد تقویم آموزشی مشخص شده بایستی در اولویت کار مدیران گروه باشد .
در ادامه جلسه مدیران گروه های آموزشی از مشکلات و موانع موجود در گروه های آموزشی سخن گفتند و راهکارهای پیشنهادی نیز به بحث و تبادل نظر گذاشته شد . در خاتمه جلسه دکتر نعمتی معاون آموزشی واحد اعلام کرد بر اساس تقویم آموزشی نیمسال اول تحصیلی ۹۳-۹۲ دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان زمان ثبت نام وانتخاب واحد از تاریخ ۹شهریور لغایت ۱۶شهریور بوده و شروع کلاسها نیز همانطور که رییس واحد بیان داشتند ۲۳ شهریور ماه اعلام شده لذا شایسته است که مدیران محترم گروه ها نسبت به برنامه ریزی دقیق و اصولی اقدام نمایند .