جلسه هم اندیشی جامعه پزشکی این شهرستان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان

در ایام گرامیداشت یاد و خاطره سرور و سالار شهیدان دشت کربلا و یاران باوفایش جلسه هم اندیشی جامعه پزشکی دامغان با حضور علی آبادی فرماندار دامغان ، دکتر محمدی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی سمنان ، دکتر عباسپور رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحددامغان و همچنین ۳۰نفر از پزشکان ، متخصصان و اهالی کوی علم و دانش پزشکی دامغان در محل سالن جلسات دانشگاه آزاداسلامی واحد دامغان برگزار شد .

این جلسه به منظور آشنایی و افزایش تعاملات فی مابین پزشکان و جامعه پزشکی دامغان با مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان برگزار شد . در این جلسه ابتدا دکتر عباسپور رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان از زحمات کلیه مسئولین این شهرستان و استان ، ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی که به ایجاد رشته گرایشهای گروه پزشکی در واحد دامغان کمک نمودند ، تقدیر و تشکر کرد و بیان داشت : دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان با توجه به وجود زیرساختهای مناسب در راستای تأسیس دانشکده علوم پزشکی و همچنین بررسی های بعمل آمده از سوی معاونت پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی و ریاست محترم واحد علوم و تحقیقات تهران ، اقدام به تصویب و تأسیس رشته های پزشکی ، دندانپزشکی و داروسازی نمود که البته باید به این نکته نیز اذعان داشت مسئولین محترم از جمله فرماندار ، امام جمعه ، نماینده مردم شریف دامغان در مجلس شورای اسلامی ، استاندار محترم سمنان و همه و همه از این اقدام حمایت کردند که جای تشکر فراوان دارد .

رییس واحد دامغان ادامه داد :من بر این باور اعتقاد راسخ دارم که مردم شهید پرور دامغان مستحق بهترینها در همه زمینه ها و علی الخصوص بحث بهداشت و درمان هستند که امیدوارم تأسیس رشته های پزشکی و جذب نیروهای متخصص و متعهد در دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان به ارتقاء سطح بهداشت و درمان این شهرستان کمک نماید .

دکتر عباسپور در ادامه صحبتهای خود گفت : به امید خداوند متعال دانشجویان جذب شده در این سه رشته از بهمن ماه سال جاری تحصیل خود را آغاز خواهند کرد که در این مرحله ما خواستار یاری و مساعدت های فکری و علمی شما متخصصان و سپید پوشان محبوب جامعه هستیم .وی گفت : این نهال نوپا اکنون به مراقبت های بیشتری نیازمند است و من از پیشنهادات و کمک های فکری شما عزیزان در راستای کیفی سازی خدمات علمی ، آموزشی و پژوهشی استقبال و حمایت می کنم .

در ادامه جلسه علی آبادی فرماندار دامغان نیز ضمن تشکر از حضور جامعه پزشکی شهرستان دامغان در این جلسه بیان کرد : در خصوص کمبودهای بهداشتی موجود در شهرستان ما با نامه ها و مراجعات مردم به دفتر فرمانداری  و شما نیز با مشکلات و محدودیت های خودتان سروکار دارید. من امیدوارم این اقدام به بهبود سطح بهداشتی این شهرستان کمک نماید . بحث تشکیل آموزش عالی در این شهر از ابتدای جنگ تحمیلی شکل گرفت که دانشگاه آزاداسلامی واحد دامغان در این زمینه از سایر حوزه پیشی گرفت و اکنون شاهد رشد و گسترش این دانشگاه در کنار سایر مراکز آموزش عالی شهرستان هستیم . البته در بخش آموزش عالی در بعضی از قسمتها دچار کمبود و کاستی هایی هستیم که با همت مسئولین مربوطه و حمایت های سایر دستگاه ها ان شاء الله مرتفع خواهد شد .

علی آبادی در ادامه گفت : هدف از برگزاری این هم اندیشی ،برنامه ریزی صحیح برای گروه پزشکی است که در این دانشگاه نوپا می باشد و بایستی مساعدت و مشارکت همه جانبه شما در نیل به این هدف یاریگر مسئولان باشد .

فرماندار دامغان در ادامه خواستار ارائه نظرات پزشکان و متخصصان شد که دکتر محمدی معاونت درمانی ،عضو هیئت علمی و متخصص کودکان دانشگاه علوم پزشکی سمنان نیز با حضور در جمع همکاران خود بیان کرد : ایجاد دانشکده پزشکی در دامغان قدم بزرگی است که باید زیرساختهای لازم جهت ارائه خدمات مناسب به دانشجویان فراهم گردد. وی ادامه داد : مسئولیت بزرگی بر دوش دانشگاه آزاداسلامی واحد دامغان گذاشته شده است که البته با عنایت به بررسی های صورت گرفته از سوی معاونت پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی و مشاهده پتانسیل های موجود دراین واحد این امر به سرعت و دقت و کیفیت بالایی پیش خواهد رفت .

دکتر محمدی همچنین بیان کرد: باید در ابتدای امر از نظرات متخصصین آموزشی بهره جست و دانشگاه های معتبر در زمینه علوم پزشکی را الگو قرار داد و طراحی نقشه استراتژیک فعالیت هاو خط مشی ها به درستی صورت گیرد.

دکتر محمد حسین مسگرپور متخصص بیماریهای داخلی نیز به عنوان یکی دیگر از نمایندگان جامعه پزشکان دامغان دغدغه های موجود در بحث پزشکی شهرستان دامغان را مورد بررسی قرار داد و بیان داشت : طیف وسیعی از فعالیتهای دانشگاه های علوم پزشکی در زمان انقلاب و جنگ تحمیلی به دلیل عدم وجود متخصصین فرهیخته با مشکل مواجه شده ولی اکنون با پیشرفت علم و تکنولوژی و رشته های پزشکی در کشور متخصصان متعهدی وجود دارند که در زمینه های آموزشی و بالینی می توان از حضور آنها بهره جست .

وی تنوع بیماران را یکی از ضرورت های مورد نیاز دانشجویان پزشکی در زمان طرح دانست و بیان کرد : تا زمانی که دانشجو بر بالین بیمار حاضر نشود نمی تواند دانسته های علمی خود را با واقعیت تطبیق دهد لذا در راستای تربیت نیروهای متخصص، بایستی بر روی دروس عملی و بالینی تأکید ویژه تری داشت .

دکتر عباسپور رییس واحد دامغان در خاتمه این نشست ضمن تشکر دوباره از حضور جامعه پزشکی دامغان ، خواستار تعامل بیشتر این قشر فرهیخته و متعهد با دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان شد .