حجت الاسلام ملک محمدی: آثار معنوی تدفین شهدا در دانشگاه ها بسیار در خور تأمل است .

معاون پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی در مراسم اربعین شهدای گمنام واحد دامغان :

آثار معنوی تدفین شهدا در دانشگاه ها بسیار در خور تأمل است .
مراسم بزرگداشت اربعین شهدای گمنام آرمیده در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان در جوار مقبره الشهدای این واحد برگزار شد . در این مراسم جمع کثیری از مسئولین، خانواده های معزز شهداو ایثارگران، دانشجویان و دوستداران فرهنگ شهادت حضور داشتند که طی آن مداحان اهل بیت (س) به ذکر مصیبت و مرثیه سرایی پرداختند .
حجت الاسلام و المسلمین ملک محمدی معاون پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی نیز با حضور در این مراسم، یکی از پاداشهای الهی به واحد دامغان را منور شدن این واحد به حضور این دو پرستوی عاشق عنوان کرد و بیان داشت : شهدایی که در این سنگر علم و دانش آرمیده اند بر عظمت این واحد دانشگاهی افزوده و حضورشان آثار معنوی بسیار در خور تأملی به همراه داشته و خواهد داشت .
خطیب مراسم اربعین شهدای گمنام واحد دامغان همچنین افزود : اگر با جامع شدن این واحد دانشگاهی موجبات خوشحالی مردم این شهر محقق شد لیکن با تدفین این دو بزرگوار این فیض کامل شد و بر غنی شدن فعالیتهای علمی ، فرهنگی و پژوهشی این واحد دانشگاهی افزوده گردید .
وی در مورد فضیلت زیارت مرقد امیرالمومنین(ع) که در آیات و روایات آمده است، سخن گفت و در ادامه بیان داشت : در هرمناسبتی باید از کمالات و فداکاری های شهدا و رزمندگان یاد کنیم و همیشه ارزش ها و دیدگاه های متعالیشان را در خاطر داشته باشیم .
 ملک محمدی با اشاره به اندیشه های والای شهیدان در حمایت از ولایت یادآور شد : با پیگیریهای دکتر دانشجو در راستای تدفین شهدای گمنام و مقوله فرهنگ سازی در دانشگاه ، ۱۲ واحد دانشگاه آزاد اسلامی، همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) طی سال جاری به حضور شهدای گمنام منور گردید که وجود این عزیزان فضای دانشگاه ها را معطر نموده است.
معاون پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه بیان کرد: دانستن مقام والای شهدا بسیار مهم است؛ زیرا به فرموده امام راحل اینان با گذشتن از همه علایق دنیوی ،ره صد ساله را طی یک شب پیمودند. اینان فارغ التحصیلان دانشگاه خدا هستندو این عزیزان در آسمانها و عرش خدا بسیار صحبت دارند و گمنام نیستند زیرا در آسمانها ،خودِ گمنامی یک نام است .
حجت الاسلام و المسلمین ملک محمدی در خاتمه به اخلاص شهدای گمنام اشاره کردو بیان داشت: پیام و آرمان شهدا به دلیل عظمت مرتبه ای که شهدا بدان دست یافته اند، از عالی ترین پیامها و از جنس پیام انبیاء الهی است . وجود پیکر مطهر شهدا در دانشگاه ها سرمایه فرهنگی بزرگی است که بی شک ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را به همراه دارد . شهدا سرمایه ها و ذخایری عظیم برای تمامی جوامع هستند.اخلاص شهدای گمنام بسیار بالا بوده است که حتی برخی از شهدا خود خواسته اند که گمنام دفن شوند و نام و نشانی از اینان نباشد و حال باید دید که این سربازان بی نشان، در دل این مردم دفن شده اند و مقامی والا یافته اند .