حجت الاسلام والمسلمین کهساری: روز دانشجو نماد استکبار ستیزی و مبارزه با استکبار است.

حجت الاسلام والمسلمین کهساری:
روز دانشجو نماد استکبار ستیزی و مبارزه با استکبار است.
مراسم پرسش و پاسخ دانشجویی با حضور حجت الاسلام و المسلمین کهساری رییس دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان سمنان و اعضای هیئت رییسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان در محل خوابگاه حضرت زینب(س) این واحد دانشگاهی برگزار شد .
در ابتدای این مراسم حجت الاسلام کهساری و اعضای هیئت رییسه واحد دامغان از امکانات و برخی از اتاقهای این خوابگاه بازدید کردند و در ادامه با حضور در جمع دانشجویان ساکن خوابگاه ، پاسخگوی سؤالات این عزیزان بودند.
رییس دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان سمنان پس از بازدید در جمع دانشجویان حاضر شد و ضمن تبریک روز دانشجو در خصوص تاریخچه این رخداد ملی بیان کرد : ریشه ۱۶ آذر به کودتای ۲۸مرداد۱۳۳۲برمی گردد. زمانی که با این کودتا دولت مصدق که از برنامه های شاخص آن ملی کردن صنعت نفت بود سقوط کرد و این برای دولت آمریکا ضرری بزرگ بود، فلذا با ایجاد کودتا باعث براندازی حکومت مصدق شدند. پس از دولت مصدق سرلشگر زاهدی زمام اموررا به دست گرفت و طی نامه ای از آمریکا طلب یاری نمود و تصمیم بر آن شد که معاون ریاست جمهوری آمریکا به همراه نیکسون جهت بازدید و نظارت بر اقدامات صورت گرفته وارد ایران شوند.
جامعه دانشجویی دانشگاه تهران پس از آگاهی از این مطلب شروع به اعتراضات گسترده نمودند و ارتش نیز با توجه به حضور نیکسون اقدامات امنیتی فراوانی در دانشگاه تهران فراهم کرد زیرا قرار بر آن بود که در روز ۱۷آذرماه نیکسون وارد د انشگاه تهران شود و دکترای افتخاری حقوق این دانشگاه را دریافت نماید.
از روز ۱۵آذر نیروهای امنیتی وارد دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه تهران شدند وسرانجام در اوج اعتراضات که روز ۱۶آذر بود به سرکوبی معترضین پرداختند، تعداد زیادی از دانشجویان در این درگیری ها مجروح شدند که یکی از این مجروحین شهید دکتر مصطفی چمران بود و همانطور همه که آگاهی دارید ۳ نفر از دانشجویان از جمله شهید قندچی، شهید بزرگ نیاو شهید شریعت رضوی به فیض شهادت رسیدند . این عزیزان جان خود را در راه ارزشهایشان از دست دادند زیرا معتقد بودندکه دانشگاه محل حضور اجانب و استعمارگران نیست.
حجت الاسلام کهساری همچنین بیان داشت : روز ۱۷ آذرماه یکی از روزنامه های تهران در مقاله ای با عنوان"سه قطره خون" با کنایه به نیکسون اعلام کرد: مرسوم است که ایرانی ها وقتی مهمانی به منزلشان می آید جلوی قدمهای او قربانی می کنند و تو آنقدر برای حکومت ما عزیز بودی که حاضر شدند ۳نفر از جوانان خود را برای قدوم تو به شهادت برسانند. لذا پس از پیروزی انقلاب اسلامی روز ۱۶آذر به منظور استکبار ستیزی و مبارزه با استکبار به عنوان روز دانشجو نامگذاری شد که از ابعاد مختلف دینی، معنوی و ارزشی حائز اهمیت است .
دکتر کهساری در پایان صحبتهای خود به ۲ نکته معرفتی و اخلاقی نیز اشاره کرد که ابتدا در خصوص ملاک ارزش و سنجش انسانها با ذکر خاطره ای از علامه جعفری بیان کرد: ایشان در کنفرانسی بین المللی که پیرامون بررسی جایگاه وارزش انسانها بود بیان داشتند که ارزش هر کس به چیزی است که به آن عشق می ورزد و چه زیباست که برخی از انسانها به خداوند متعال عشق می ورزند و این گفته­ی حضرت علی(ع) از بزرگان و پیشوای شیعیان جهان است . نکته دوم درخصوص اجرای احکام است که انبیاء با ابلاغ آن به سایر انسانها، آنها را از کج روی ها بازمی دارند . پس بایستی که هر انسانی برای رسیدن به هدف یکسری از احکام را رعایت کنند زیرا دستورات دینی در راستای بزرگ تر وارزشمندتر کردن شخصیت ما ابلاغ می شوند .
در ادامه این جلسه دکتر عباسپور رییس واحد دامغان به همراه سایر معاونین اجرایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان در فضایی گرم و صمیمانه پاسخگوی سؤالات دانشجویان پیرامون مسائل مختلف پیش روی آنان بودند .
لازم به ذکر است که به مناسبت روز دانشجو برنامه های متعددی در واحد دامغان صورت گرفت که از جمله می توان به : پذیرایی از دانشجویان در ورودی دانشگاه با گل و شیرینی، مسابقات ورزشی در دو بخش خانمها و آقایان ، گلگشت و بازدید از کویر نمک، مسابقات خاطره نویسی – مقاله نویسی- دل نوشته شهیدان، مسابقه آشپزی دردو بخش خواهران و برادران و تکریم دانشجویان جانباز با حضور سه شهید زنده دامغانی اشاره کرد.