دانشجوی واحد دامغان، رتبه نخست جشنواره ممتازین الگوهای جاودانه کشور را کسب کرد

ولی‌زاده: کیتی را برای تشخیص فوری و به‌موقع سرطان ساخته‌ام

ولی زاده دامغان

محدثه ولی‌زاده دانشجوی دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان در جشنواره ممتازین الگوهای جاودانه که در واحد علوم و تحقیقات تهران برگزار شد، مقام اول کشور را به دست آورد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، این دانشجوی نخبه واحد دامغان که تعداد پرشماری از اختراعات و ابتکارهای مهم را در پرونده تحقیقاتی خود دارد؛ گفت: «خدای را شاکرم که توانستم پاسخگوی محبت والدینم باشم و نام واحد دانشگاهی خود را مطرح کنم.»
ولی‌زاده که از دوران طفولیت بنا به سکونت در مناطق جنگی، جانباز دوران دفاع مقدس است؛ خاطرنشان کرد: «با ثبت اختراع در کشور استرالیا، کیتی را برای تشخیص سرطان ساخته‌ام که در تشخیص به موقع این بیماری مهلک کمک موثری می‌کند.»

این محقق نخبه افزود: «کیت اختراع شده که قادر به تشخیص فوری سرطان است به تولید انبوه رسید که شیوه کارکرد آن بر اساس مولکول‌های منتقل کننده پیام‌های سلولی است.»

محدثه ولی‌زاده از واحد دامغان و دانشگاه تربیت مدرس تهران قدرشناسی کرد و یادآورشد: «مرکز تحقیقات ژنتیک انسانی، کارکرد کیت اختراعی با عنوان miRNA cDNA synthesis kit را از لحاظ کیفی تایید کرده و در مقایسه با  مشابه خارجی بویژه در شرایط تحریم‌های ناجوانمردانه، وجود این اختراعات را زمینه‌ساز اشتغال‌زایی در کشور دانسته است.»

این مخترع جوان، کیت دیگری را نیز ساخته که به درمان سرطان ریه در جانبازان شیمیایی کمک می‌کند.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان حضور صمیمی این دانشجوی موفق خود را در عرصه‌های ملی و بین‌المللی به عنوان پژوهشگر مطرح و سختکوش پاس داشته و ادامه توفیقات دکتر ولی زاده را از خداوند متعال مسالت دارد.