دانشجوی واحد دامغان قهرمان مسابقات پاورلیفتینگ قهرمانی جهان (WPC) در کشور روسیه شد.

ابوالفضل سیردانی دانشجوی واحد دامغان و عضو تیم ملی پاورلیفتینگ،در این دوره از مسابقات جهانی در کشور روسیه،۲ مدال طلا در بخش پرس سینه و دد لیفت کسب کرد.
  کارشناس تربیت بدنی واحد دامغان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری آنا، اظهار کرد: ابوالفضل سیردانی دانشجوی رشته میکروبیولوژی واحد دامغان در مقطع کارشناسی ارشد و عضو تیم پاورلیفتینگ در وزن ۵/۶۷ کیلوگرم، در مسابقات جهانی پاورلیفتینگ، در رشته پرس سینه با مهار وزنه¬ی ۱۶۵ کیلوگرم، مدال طلا را از آن خود کرد و نمایندگان روسیه و مغولستان به ترتیب دوم و سوم شدند.
علی اصغر پریمی خاطر نشان کرد: سیردانی، در این دوره از مسابقات که با حضور ۱۸ کشور صاحب نام و در روزهای ۲۰ تا ۲۴ مرداد ماه برگزار شد؛ با شکست حریفان خود از کشورهای روسیه و اکراین، با رکورد ۱۹۵ کیلوگرم توانست مدال طلای رشته دد لیفت را نیز کسب کند.
این دانشجوی موفق واحد دامغان در گذشته قهرمان کشتی نوجوانان آسیا و قهرمان کشتی دانشجویان بوده که به دلیل آسیب دیدگی جسمی از این ورزش فاصله گرفته است.
واحد دامغان با آرزوی موفقیت روز افزون برای این دانشجوی خوش آتیه، کسب دو مدال جهانی را به ایشان تبریک می-گوید.