دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان به عطر حضور ۲ آلاله حسینی متبرک شد

مراسم با شکوه تشییع و تدفین ۲ پرستوی عاشق ، آلاله حسینی ، شهید گمنام؛ همزمان با سالروز شهادت ام ابیها حضرت فاطمه زهرا(س) همراه با سراسر کشور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان انجام شد .
در این مراسم معنوی که با حضور پرشور مردم ، مسئولین ، دانشگاهیان و خانواده معزز شهداء برگزار شد ، پیکر پاک ۲ شهید گمنام همراه با مرثیه سرایی و اشک دیدگان شیفتگان خاندان عصمت و طهارات و امام و شهدا ، از میدان شهدای شهرستان دامغان به سمت خیمه الشهیدین (دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان ) تشییع و به خاک سپرده شد .
آیت الله ترابی ابوالشهید وامام جمعه دامغان بر پیکر پاک شهیدان نماز گزارد و مداحان و یادگاران جنگ تحمیلی نیز با ذکر مصیبت شهادت حضرت فاطمه (س)، امام راحل و شهدا بر معنویت این مراسم افزودند .
حجت الاسلام و المسلمین ملک محمدی معاون پارلمانی و امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی نیز با حضور در جمع عزاداران مراتب تسلیت خود و دکتر فرهاد دانشجو رییس دانشگاه آزاد اسلامی را به پیشگاه امام زمان (عج) ، مقام عظمای ولایت و خانواده شهدا اعلام و پیام تسلیت ایشان را قرائت کرد. وی  بیان داشت: ایثار و شهادت به عنوان یکی از عالی ترین مفاهیم الهی همواره مطرح است. پیام و آرمان شهدا و ادای احترام به آرمانهای والای آنان تنها به این جامعه اختصاص ندارد ، بلکه در تمامی جوامع آرمانهای ارزشمند کسانی که در راه حفظ میهن خود از جان خویش می گذرند به عنوان یک الگو ونماد و اسوه پایداری مطرح بوده و در تاریخ آن مملکت همواره از آنان به عنوان یک قهرمان یاد می کنند .
حجت الاسلام ملک محمدی همچنین افزود: حضور شهدای گمنام در دانشگاه ها، روحیه عزت، غیرت و حماسه و فرهنگ شهادت را در نسل جوان و دانشگاهی، به عنوان سربازان علم و فرهنگ میهن اسلامی تزریق می کند .
معاون پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی از زحمات دکتر فرهاد دانشجو رییس دانشگاه آزاد اسلامی و دکترحسین عباسپور رییس واحد دامغان به منظور پیگیری امور فرهنگی و تخصیص شهدای گمنام به واحدهای دانشگاهی و واحد دامغان تقدیر و تشکر نمود و بیان کرد : رییس واحد دامغان طی سالهای اخیر در بحث غنی سازی فرهنگی در واحد دامغان اقدامات مناسبی صورت داده است که با تدفین شهدای گمنام و برگزاری ۳ دروه موفق نماز جمعه شهرستان در این واحد دانشگاهی بر شور و شعور معنوی این واحد افزوده شد.
وی در خاتمه به اهمیت فرهنگ شهادت با توجه به فرمایشات امام خمینی (ره) اشاره نمود و بیان کرد: امام خمینی (ره)در این زمینه می فرماید: خون‌شهیدان‌ برای‌ ابد درس‌ مقاومت‌ برای‌ جهانیان‌ داده‌ است‌ و خدا می‌داند که‌ راه‌ و رسم‌شهادت‌ کور شدنی‌ نیست‌ و این‌ ملت‌ها و آیندگان‌ هستند که‌ به‌ راه‌ شهیدان‌ اقتدا­­ خواهندنموده‌ و همین‌ تربت‌ پاک‌ شهیدان‌ است‌ که‌ تا قیامت‌ مزار عاشقان‌ و عارفان‌ و دلسوختگان‌ و دارالشفای‌ آزادگان‌ خواهد بود، خوشا به‌ حال‌ آنان‌که‌ با شهادت‌ رفتند.
در ادامه مراسم نماز جماعت ظهر و عصر به امامت امام جمعه دامغان در کنار قبور شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان و با حضور عزاداران برگزار شد و مراسم با اطعام فاطمی پایان یافت.
همچنین مقارن با شام غریبان فاطمه زهرا (س) مراسم شام غریبان شهدا گمنام با حضور جمعیتی از دانشجویان بر مزار پرستوهای خسته بال برگزار شد و با زیارت عاشورا – مداحی و عزاداری ، جوانان دانشجو ساعاتی در خلوت با شهیدان نجوا کردند .
شایان گفتن آنکه شهیدان در فضایی معنوی و در مجاورت مسجد دانشگاه بر احساسی از شکوه و شعور آرمیدند و مردم خوب دامغان به همراه دانشجویان – کارکنان و استادان دانشگاه حق مطلب را به شایستگی ادا کردند و با آغوشی باز و دلی سرشار از ایمان و باوری از دیدگاه های اعتقادی میزبان کبوترهای غربت شدند .