دو نمایشگاه کتاب همزمان در دانشگاه آزاد اسلامی دامغان

دامغان 3

نمایشگاه کتاب‌های تخصصی در دو دانشکده فنی و مهندسی و داروسازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، سرپرست حوزه معاونت پژوهش و فناوری واحد دامغان هدف از برگزاری نمایشگاه را تسهیل در دسترسی دانشجویان به کتاب‌های تخصصی عنوان کرد و گفت: «ناشران مستقل در کنار انتشارات درون دانشگاهی با سرمایه کتب علمی استادان این واحد در دو دانشکده فنی و مهندسی و داروسازی فرصت خرید را برای دانشجویان در زیرگروه‌های متعدد فراهم کرد و ارزیابی کلی نشان از رضایت نسبی مخاطبان بویژه دانشجویان دارد.»

دکتر ناهید مسعودیان افزود: «تعداد ۷۰۰۰ جلد کتاب در ۱۲۰۰ عنوان از روزآمدترین موضوعات علمی در زیرگروه‌ای مختلف عرضه شده که با اقبال دانشجویی، ناگزیر مدت برگزاری را سه روز تمدید کردیم.»

سرپرست حوزه معاونت پژوهش و فناوری واحد دامغان خاطرنشان کرد: «بیش از ۶۸ درصد دانشجویان این واحد در مقاطع تحصیلات تکمیلی تحصیل می‌کنند و کتاب یکی از اصلی‌ترین ابزار دانایی برای این قشر است بنابراین با رایزنی انجام شده با انتشاراتی‌های در زمینه علوم زیرگروه پزشکی و داروسازی، فنی و مهندسی و علوم بیولوژی، کشاورزی و صنایع غذایی، تلاش کردیم کتب مورد نیاز دانشجویان را در محل تحصیل فراهم کنیم.»

مهندس حامد سهیلی از دانشجویان مقطع ارشد رشته مکانیک به خبرنگار آنا گفت: «سطح نمایشگاه به اندازه‌ای کامل بود که با خریداری ۱۳ جلد کتاب تمام نیازمندی‌های تخصصی‌ام مرتفع شد.»

سهیلی افزود: «هفته کتاب را بهانه قرار دهیم و با این یار مهربان بیشتر دوست باشیم زیرا شاخصه فرهنگی جوامع پیشرفته با میزان مطالعه مردم در آن کشورها تعیین می‌شود.»