دکتر اقبالی: نتایج اولیه آزمون دکتری دانشگاه آزاد اسلامی ساعت ۱۵ امروز اعلام می شود

ناصر اقبالی رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با بیان این خبر افزود: نتایج اولیه آزمون دکتری ۹۲ دانشگاه آزاد اسلامی ساعت ۱۵ امروز (چهارشنبه ۲۵ اردیبهشت) از طریق پایگاه اطلاع رسانی این مرکز به آدرس  www.azmoon.com اعلام می شود.

وی در خصوص داوطلبان بدون آزمون ، گفت: آن دسته از داوطلبان نیز با مراجعه به سایت مذکور از امکان حضور خود در مصاحبه مطلع شوند.

اقبالی در خصوص زمان مصاحبه شدگان این مرحله گفت:تاریخ ، محل و چگونگی مصاحبه رشته های مختلف از اول خرداد به تدریج بر روی سایت www.azmoon.net  قرار می گیرد و متقاضیان می توانند از زمان، محل و جزییات مصاحبه خود مطلع شوند.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد در خصوص ظرفیت پذیرش امسال خاطرنشان کرد:امسال بیش از ۱۸۰۰ نفر در دوره با آزمون و ۴۰۰ نفر در دوره بدون آزمون پذیرش خواهند شد که حاکی از رشد ۲۲ درصدی نسبت به سال گذشته است.

وی در خصوص نحوه ارزشیابی این دوره افزود: در آزمون دکتری تخصصی امسال ۷۵ درصد آزمون کتبی و ۲۵ درصد امتیاز برای مصاحبه در نظر گرفته شده است.

اقبالی در مورد اعلام نتایج قطعی گفت: زمان اعلام نتایج پذیرفته شدگان در نیمه دوم شهریور ماه سال جاری خواهد بود که از طریق روابط عمومی مرکز آزمون در موعد مقرر اطلاع رسانی می شود.

وی گفت: چنانچه داوطلبان در خصوص این آزمون با سوال یا ابهامی مواجه شدند می توانند با ارسال ایمیل به آدرس porsesh@azmoon.net با کارشناسان مرکز آزمون ارتباط حاصل کنند و در اسرع وقت پاسخ خود را دریافت کنند.(منبع : خبرگزاری آنا)