دکتر خسرو دانشجو: واحد دامغان از معتبرترین واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در کشور است.

دکتر خسرو دانشجو در نماز جمعه دامغان :

واحد دامغان از معتبرترین واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در کشور است.
نوای نماز جمعه دامغان از بلندای دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان به گوش رسید . در این مراسم عبادی- سیاسی دکتر خسرو دانشجو رییس واحد علوم و تحقیقات تهران، حجت الاسلام ملک محمدی معاون امور مجلس دانشگاه ، سید حسین تقوی مدیر کل امور اداری و منابع انسانی دانشگاه و احمد رویایی مدیرکل دفتر بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی و جمعی از مسئولین شهری در جمع نمازگزاران حضور داشتند.
حضرت آیت الله ترابی، امام جمعه دامغان در خطبه های نماز جمعه ضمن تشکر از مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان که نسبت به هرچه باشکوهتر برگزار شدن این فریضه اهتمامی ویژه داشتند ، به مقام استاد شهید مرتضی مطهری و ارزش والای مقام معلم و تعلیم و تربیت و نقش حیات بخشی عالمان در جامعه اشاره کرد و بیان داشت : از بین ارزش های عبادی ، سیاسی و اخلاقی موجود در جامعه ، تعلیم و تعلم از ارزش والایی برخوردار است . لذا بر همین اساس است که ارزش علم و اندیشه در بین ارزش های اسلامی از جایگاه والاتری برخوردار است .
خطیب نماز جمعه دامغان همچنین افزود : اکنون در آستانه برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای شهرو روستا قرار داریم که به فضل الهی و هوشیاری و بصیرت و حمایت مردم انتخابات پرشوری خواهیم داشت . شرکت همه مردم در این حماسه همانند گذشته دشمنان اسلام را ناامید و قدرت اسلام و ولایت را عملاً در پای صندوقهای رأی تقویت خواهد کرد .
در ادامه این فریضه عبادی – سیاسی دکتر خسرو دانشجو رییس واحد علوم و تحقیقات با حضور در جایگاه نماز جمعه دامغان ضمن تبریک ایام ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) ، روز زن و هفته معلم با پاسداشت مقام استاد و تمامی معلمین دلسوز ایران اسلامی بیان داشت : از طرف خود و تمامی پرسنل دانشگاه آزاد اسلامی بویژه واحد دامغان حضورتان را در فریضه عبادی سیاسی جمعه خیر مقدم می گویم و خداوند را شاکرم که عنایت نموده  تا برای دومین بار در جمع نمازگزاران دامغانی باشم .
دکتر خسرو دانشجو در ادامه اعلام داشت : صحبتهای بنده در این مراسم معطوف به حضورم طی سال گذشته در این واحد است که  نقاط قوت فراوانی را مشاهده نمودم و امسال با افتخار باید بیان نمایم که به حول و قوه الهی و تلاش مسئولان با توجه به زیرساختها و بستر مناسبی که به لحاظ امکانات علمی و پژوهشی در واحد دامغان وجود دارد شاهد تأسیس شعبه علوم و تحقیقات در این واحد دانشگاهی بودیم و این واحد دانشگاهی به عنوان یکی از بزرگترین و معتبرترین واحدهای دانشگاهی سراسر کشور مطرح گردیده و با تأسیس اکثر رشته های کارشناسی ارشد و ۲ رشته در مقطع دکتری تخصصی تقریباً می توان گفت که پیشتاز در توسعه تحصیلات تکمیلی است . امروز هم اینجانب طی بازدیدی که قبل از برگزاری نماز از واحد داشتم مشاهده کردم که با توجه به تمرکز و زیرساختهای مناسب در بخش تحصیلات تکمیلی به حول و قوه الهی این واحد قابلیت توسعه رشته های دکتری تخصصی را در کنار سایر رشته های کارشناسی ارشد را دارد .
رییس واحد علوم و تحقیقات در خصوص مسائل فرهنگی گفت: رویکرد و خدمات مناسبی در این واحد دانشگاهی صورت گرفته که تدفین دو شهید گمنام و تلاش در راستای اسلامی کردن دانشگاه ها ، منطبق با منویات رهبر معظم انقلاب و مسئولین نظام می باشد  و بخشی از امور فرهنگی صورت گرفته در واحد دامغان موجب اعتلای این شهر فرهنگی و مذهبی است. البته اطمینان راسخ دارم که برکت وجود این دو بزرگوار (شهید گمنام)باعث خواهد شد این واحد دانشگاهی هرچه بیشتر در راستای تعالی فرهنگی گام برداشته و رشد و پیشرفت نماید .
دکتر خسرو دانشجو در ادامه سخنرانی خود بیان کرد : مردم این شهر لایق بهترینها هستند و بررسی ها نشان می دهد که دانشگاه آزاد اسلامی این شهر ظرفیت تبدیل شدن به قطب علمی کشور را دارد و لذا ارتقاء این واحد از بسیار بزرگ به جامع نیز میتواند بخش مهمی از این ظرفیت ها را تشکیل دهد .
رییس واحد علوم تحقیقات در پایان ابراز امیدواری کرد در سال آینده که شاهد برگزاری چهارمین دوره از نماز عبادی سیاسی جمعه در واحد دامغان هستیم ، به امید حق تعالی نوید بخش خبرهای خوش در راستای ارتقای این واحد از تمامی جهات باشیم .
لازم به ذکر است در حاشیه برگزاری نماز جمعه لوح تقدیری به پاس زحمات دکتر خسرو دانشجو از سوی امام جمعه ، فرماندار ، نماینده و رییس واحد دامغان به ایشان اهدا شد .
از نکات حایز اهمیت در این جلسه آن بود که جمعی از مردم در پایان سخنان دکتر دانشجو خواستار ادامه سخنرانی بودند و با فریاد تشکر تشکر به قدردانی از این مسئول عالی همت پرداختند .
شایان گفتن آنکه سنت حسنه حضور نماز جمعه در دانشگاه های دامغان به ابتکار این واحد دانشگاهی و طی سه سال اخیر با اقبال نمازگزاران مواجه بوده است .