دکتر عباسپور:پیشرفتهای واحد دامغان نماد کاملی از تفکر موثر کارکنان در راستای ارتقاء واحد است

دکتر حسین عباسپور رییس واحد دامغان :
پیشرفتهای واحد دامغان نماد کاملی از تفکر موثر کارکنان در راستای ارتقاء واحد است
 مراسم مهرورزان این هفته دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان با حضور پرشور کارکنان و معاونین واحد پس از زیارت قبور شهدای گمنام در مسجد الغدیر این واحد دانشگاهی برگزار شد .
در این مراسم پس از قرائت زیارت عاشورا توسط مداحان و خادمین اهل بیت (ع) دکتر حسین عباسپور رییس واحد دامغان ضمن تقدیر و تشکر از همکاران خدومی که فرصت ارائه خدمت در واحد دامغان راداشتند پیرامون مسائل فرهنگی دانشگاه بیان کرد : فرهنگ در دانشگاه پدیده نوظهوری نیست که بخواهیم آنرا توجیه نماییم بلکه پایه و اساس شکل گیری دانشگاه را فرهنگ تشکیل می دهد . دانشگاه آزاد اسلامی نماد واقعی علم و فرهنگ و پژوهش است که در سایه تشکیل انقلاب شکوهمند اسلامی به رشد و بالندگی رسیده است . به نظر اینجانب دکتر دانشجو نیز با حضور خویش، فرهنگ را به عنوان شالوده هویت اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی تحت عنوان بازوی راست هدایت این مجموعه اعلام کرد و گسترش کیفی فعالیت های فرهنگی را در راستای تبدیل کردن دانشگاه آزاد اسلامی بعنوان الگوی جامع فرهنگی کشور در دستور کار قرار داده است .
رییس واحد دامغان در ادامه صحبتهای خود از زحمات کلیه کارکنان واحد دامغان که در راستای ارتقاء واحد تلاش می نمایند تقدیر و تشکر کرد و بیان داشت : کارکنان مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی در هرجایگاهی که باشند کارکنانی متعهد ،خدوم و تلاشگر هستند و نقش ویژه در توسعه همه جانبه دانشگاه دارند . پیشرفتهای دانشگاه آزاد اسلامی دامغان نیز نماد کاملی از تفکر موثر کارکنان در راستای ارتقاء واحد است.
دکتر حسین عباسپور در پایان به توفیقات واحد علی الخصوص توسعه تحصیلات تکمیلی ، ارتقا واحد به رتبه جامع دانشگاهی و گسترش فعالیت های فرهنگی که با تدفین ۲ شهید گمنام فضای دانشگاه متبرک به عطر حضور آنان شد و دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان رنگ و بویی تازه به خود گرفت ، اشاره کرد و از حسن تدبیر و تلاش موفق مدیریت و کارکنان حوزه ها در توسعه دانشگاه و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تشکر و قدردانی نمود و با اهدا لوح تقدیر به موثرین دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان که در راستای ارتقاء تلاش نمودند، از زحمات این عزیزان تقدیر کرد.