دکتر عباسپور: در حال حاضر ۱۰درصد درآمدهای واحد دامغان از بخش غیرشهریه ای تأمین می شود

رییس واحد دامغان در مراسم بزرگداشت هفته پژوهش :
در حال حاضر ۱۰درصد درآمدهای واحد دامغان از بخش غیرشهریه ای تأمین می شود
مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران برتر واحد دامغان در تالار خوارزمی این واحد دانشگاهی برگزار شد .
به همت حوزه معاونت پژوهش و فن آوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران برتر با حضور اعضای هیئت علمی ، دانشجویان و کارکنان این و احد دانشگاهی برگزار شد .
در ابتدای این مراسم دکتر رضوان معاون پژوهش و فن آوری واحد دامغان ضمن خیرمقدم به پژوهشگران و حاضرین در جلسه بیان کرد : نام گذاری هفته آخر آذرماه به نام هفته پژوهش و فن آوری سبب خیری است که هرساله از رهگذر آن توجهات عام و خاص به پژوهش و نقش آن در توسعه کشور جلب می شود. تولید ۱۴۶ مقاله ISI web of scienceو  300مقاله ISI Listed و علمی پژوهشی توسط پژوهشگران واحد دامغان نشان دهنده سهم بالای این واحد دانشگاهی در تولید علم می باشد .
معاون پژوهش و فن آوری واحد دامغان در ادامه صحبتهای خود به ارائه دستاوردهای این حوزه در بخش های ICT و فن آوری اطلاعات، فضای سبز ، مرکز تحقیقات پسته، طرح های تحقیقاتی و ….  پرداخت .
دکتر عباسپور رییس واحد دامغان نیز با حضور در جمع پژوهشگران این واحد دانشگاهی گفت: در حال حاضر کشور عزیزمان به لحاظ تولید علم توفیقات در خور اعتنایی در سطح بین المللی کسب نموده است و روند رو به رشدی را طی می نماید که این موفقیت نشان دهنده این مطلب است که جایگاه پژوهش در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی و تحقیقاتی کشور، تعالی یافته است. همچنین باید اذعان داشت که با توجه به روند کاهش جمعیت دانشجویی رویکرد جدیدی به منظور تولید ثروت از بخش پژوهش که همان تبدیل ایده به پدیده است، در صدر برنامه ریزی مسئولین قرار گرفته که می توان با کیفی کردن فعالیت های آموزشی و پژوهشی نقش مهمی در پیشبرد این رویکرد پژوهش محور داشت .
رییس واحد دامغان با تأکید بر اینکه در حال حاضر ۱۰درصد درآمدهای واحد دامغان از بخش غیرشهریه ای تأمین می شود، بیان داشت: برخی از پژوهشگران از عدم تخصیص منابع مالی به این بخش ابراز نگرانی می نمایند لیکن این واحد دانشگاهی در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری در حوزه پژوهش و همچنین به لحاظ تخصیص بودجه پژوهشی به فعالیت های اقتصاد محور از هیچ کوششی فروگذار نخواهد کرد .
در ادامه این جلسه دکتر عباسپور از سامانه تور مجازی واحد دامغان که توسط یکی از دانشجویان خلاق رشته مهندسی کامپیوتر طراحی و در وب سایت واحد اجرا گردیده است رونمایی کرد. همچنین از پژوهشگران برتر واحد دامغان در بخش اساتید و دانشجویی که به لحاظ تولید علم، مقالات، طرح های برون دانشگاهی و پایان نامه حائز مقام برتر شدند با اهدای جایزه و لوح یادبود تقدیر تشکر شد .