دکتر عباسپور رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان: فعالان فرهنگی در دانشگاه ها حضور پررنگ تری داشته باشند

جلسه شورای فرهنگی اساتید و کارکنان واحد دامغان با حضور اعضا در محل سالن کنفرانس این واحد دانشگاهی برگزار شد . در این جلسه دکتر عباسپور ضمن تشکر از همه فعالان فرهنگی به منظور گرامیداشت ایام محرم، عزاداری سرور و سالار شهیدان و روز دانشجو ، بصیرت بیش از پیش دانشجویان و فعالان فرهنگی را در راستای ترویج منویات مقام معظم رهبری خواستار شد و بیان داشت : جنبش ۱۶ آذر یادآور افتخارات دانشجویان در حق خواهی و عدالت طلبی است. دانشجویان همواره ثابت کرده اند که با بصیرت ، ولایت مداری و پیروی از راه حق و حقیقت و ارزشهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، اجازه هیچگونه تجاوزی را به دشمنان اسلام نمی دهند.

رییس واحد دامغان همچنین تأکید کرد : فعالان فرهنگی در دانشگاه ها باید حضور پررنگ تری داشته باشند و برگزاری مراسم های فرهنگی سهمی پرشورتر از این عزیزان را می طلبد . وی همچنین توجه به بیداری اسلامی و تولیدات بخش فرهنگ اسلامی و توجه ویژه به بحث حجاب و عفاف در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری را یکی از اهداف اساسی دفاتر فرهنگ اسلامی در دانشگاه ها خواند و بیان داشت : هجمه های دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی اکنون در قالب جنگ های سایبری و استفاده از فضای مجازی بسیار توسعه یافته و حساب شده تر گشته است ، لذابایستی با حفظ اتحاد ، تدوین برنامه های فرهنگی قوی و غنی و همچنین بهره گیری از زیرساختهای مناسب موجود در جامعه برای حفظ سرمایه های نظام بیشتر کوشید که البته باید محور تمامی این برنامه ها توجه به ولایت ومنویات رهبر فرزانه انقلاب اسلامی باشد .

دکتر عباسپور همچنین خطاب به اساتید حاضر در جلسه بیان داشت : نقش اساتید در بیداری اسلامی ، تبیین تعالی ارزشهای دینی، فرهنگی ، انقلابی و اسلامی بسیار خطیر و ویژه است. شما عزیزان در فرهنگ سازی اسلامی و مقابله با تهاجمات فرهنگی به عنوان فرماندهان جنگ نرم با بصرتی مضاعف بایستی فعالیت نمایید . همه مسلمانان بایستی در راه عزت اسلام تلاش کنند و برهمه اساتید است که در این راه از انحرافات احتمالی در این مسیر جلوگیری نموده و به حفظ و تعمیق باورهای اسلامی در بین دانشجویان و نسل جوان جامعه بپردازند .