دکتر عباسپور رییس واحد دامغان : فعالیت های پژوهشی پایه و اساس ارتباط صنعت با دانشگاه هستند

به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش دکتر عباسپور رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان در مصاحبه ای با خبرنگاران به بررسی جایگاه پژوهش در دانشگاه ها و علی الخصوص در دانشگاه آزاد اسلامی پرداخت .

دکتر عباسپور ضمن پاسداشت ایام پژوهش بیان داشت: نام گذاری این ایام به عنوان هفته پژوهش تنها بهانه ای جهت تقدیر از دلسوزان و تلاشگران عرصه تولید علم و فعالیتهای پژوهشی بنیادین و کاربردی در کشور است .

وی بیان داشت : در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری و تبدیل ایده به پدیده ، دانشگاه ها سعی فراوانی در این زمینه صورت داده اند که بدین منظور با حمایت از پژوهشگران و طرح های پژوهشی زود بازده که منجر به تولید پدیده های جدید میگردد در حال سبقت از یکدیگر  می باشند .

رییس واحد دامغان در ادامه تشریح کرد : فعالیتهای پژوهشی و تولید علم دانشگاه آزاد اسلامی برکسی پوشیده نبوده و نیست. طبق آمارهای واصله طی سالهای اخیر دستاوردهای فراوانی در زمینه مقالات پژوهشی و همایشهای بین المللی و حمایت از پروژه های پژوهشی سودمند داشته است . طی سند توسعه این دانشگاه فعالیتهای پژوهشی و کیفی سازی آموزش دو رکن اساسی در تعالی جایگاه این مجموعه دانشگاهی در کشور و جهان بوده و از این حیث توانسته است به عنوان بزرگترین دانشگاه حضوری جهان خود رامطرح نماید و در برخی از رشته های پایه نیز ،عنوان برترین دانشگاه در تولید علم و چاپ مقالات  را به خود اختصاص داده است .

دکتر عباسپور همچنین در پاسخ به سئوالات خبرنگاران در زمینه سهم فعالیتهای پژوهشی در تولید ثروت دانشگاه ها بیان داشت : واحد دامغان نیز در کنار واحدهای دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی ، توجهی خاص به تولید ثروت از ناحیه فعالیتهای پژوهشی در راستای تحقق اهداف سند توسعه خود داشته است ؛ البته اکنون سهم پژوهش در تولید ثروت بسیار اندک است که پیش بینی میشود با انجام نظرسنجی های علمی و دعوت از فعالان بخش پژوهش در دانشگاه ها و ارتباط آنان با صنعت و جامعه سهم بیشتری از این فعالیتها در تولید ثروت منظور گردد زیرا با نیل بیشتر واحدها با تحصیلات تکمیلی و نقش بیشتر دانشجویان در فعالیتهای پژوهشی و نوآوری، غنی سازی نهضت تولید علم در این دانشگاه بییشتر احساس می شود که امیداریم بتوانیم طی سالهای آتی سهم بیشتری از نیازهای مالی دانشگاه ها را از طریق فعالیتهای پژوهشی محقق سازیم .

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان در خاتمه پس از ارزیابی های نهایی مطابق با ایین نامه های موجود ، آقایان دکتر نعمت الله نعمتی ، دکتر عبدالحسین شیروی ، دکتر محمدی بایگی و دکتر شهرام اشرف را به عنوان پژوهشگران برتر سال ۱۳۹۱ به ترتیب در رشته های علوم انسانی ، علوم پایه ، فنی و مهندسی و کشاورزی معرفی نمود و ضمن تقدیر از ایشان توفیق روزافزونشان را از خدوند متعال خواستار شد .