دکتر همتیان دبیر منطقه ده:واحددامغان به عنوان یک واحد فرهنگی خودرا در سطح منطقه مطرح نموده

دکتر همتیان دبیر منطقه ده در اولین جلسه شورای فرهنگی منطقه در سال جدید :
اقدامات ارزشمندی انجام داده است .
اولین جلسه شواری فرهنگی منطقه ده دانشگاه آزاد اسلامی در سال حماسه سیاسی حماسه اقتصادی به میزبانی واحد دامغان برگزار شد . در این جلسه که به منظور تعیین و ارزیابی شاخص های فرهنگی واحدها و مراکز آموزشی منطقه در راستای تدوین نقشه جامع فرهنگی منطقه ده تشکیل شد دکترهمتیان دبیر منطقه ده و روسای دفاتر فرهنگی واحدها و مراکز آموزشی منطقه حضور داشتند .
دکتر حسین عباسپور رییس واحد دامغان با حضور در جمع کارگزاران فرهنگی منطقه ده ضمن خیرمقدم و تسلیت ایام حزن واندوه شهادت ریحانه النبی حضرت انسیه حورا (س) بیان داشت: امیدواریم در سال جدید که با فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی به نام حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی مزین گشته است، واحدهای دانشگاهی با رویکردی فرهنگی همراه با بصیرتی بیش از پیش در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری گام بردارند .
وی همچنین به این موضوع نیز اشاره کرد که در سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) واحد دامغان میزبان ۲ آلاله حسینی، پرستوهای عاشق، شهیدان گمنام خواهد بود و مقرر شده است خیمه الشهیدین دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان با عطر حضور این سبک بالان عاشق عطرآگین شود.
دکتر عباسپور در ادامه جلسه با ارائه گزارشی اجمالی پیرامون عملکرد واحد دامغان طی سال گذشته در حوزه های مختلف آموزشی، پژوهشی، دانشجویی و فرهنگی اعلام کرد: از اهم اقدامات صورت گرفته تلاش در راستای ارتقای همه جانبه واحد دامغان و دستیابی به نهایت استانداردهای موجود در بخش آموزش عالی کشور بوده که با توجه به ارزیابی های صورت گرفته این واحد دانشگاهی توانست از رتبه بسیار بزرگ به رتبه جامع دانشگاهی ارتقاء یابد .
در ادامه جلسه دکتر همتیان دبیر منطقه ده دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد : حضرت فاطمه(س) نماد کامل زن مسلمان است و ابعاد شخصیتی آن حضرت آنقدر مشهود است که بر هیچ کسی پوشیده نیست. من امیدوارم در جلسات فرهنگی که در دانشگاه ها برگزار می شود ابعاد شخصیتی ودینی ایشان به دانشجویان بیشتر شناسانده شود .
دبیر منطقه ده دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه صحبتهای خود به نقشه جامع فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی و بخشنامه های واصله در این خصوص و دیدگاه های دکتر دانشجو و دکتر مومن بالله در بخش فرهنگ اشاره داشت و بیان کرد: دغدغه دکتر دانشجو در مورد فرهنگ بسیار قابل اعتنا و در خور توجه است که خوشبختانه در سطح منطقه ده به این مقوله اهمیت ویژه داده شده است . دکتر همتیان ادامه داد: واحد دامغان به عنوان یک واحد فرهنگی خود را در سطح منطقه مطرح کرده و در تدوین شاخص های فرهنگی نیز اقدامات ارزشمندی انجام داده است. همچنین به رییس ، معاونین ، کارکنان ودانشجویان این واحد دانشگاهی نیز تبریک می گویم که توانستند به عنوان اولین واحد جامع در سطح منطقه خود را مطرح نماید که باعث بسی افتخار است .
دکتر همتیان در خاتمه ارتقای علمی را برای واحدها بسیار مهم دانست و بیان کرد : بایستی فرهنگ و معنویت در کنار علم به دانشجویان از سوی اساتید دانشگاه ها ارائه شود و همچنین پژوهش و عمل نیز در کنار علم و فرهنگ نقشی کلیدی دارد زیرا عالم بدون عمل هیچ ارزشی ندارد .
در ادامه جلسه دکتر همتیان شاخص های سند توسعه فرهنگی منطقه را برشمرد و روسای دفاتر فرهنگ منطقه نیز پیش نویس سند تدوینی واحد خود را ارائه دادند .