دیدار رییس واحد و اعضای هئیت رئیسه با امام جمعه دامغان

حضرت آیت الله ترابی امام جمعه دامغان  :

دانشگاه آزاد اسلامی ، مکمل فعالیت های فرهنگی کشور است و پشتوانه محکمی بر ای تمامی نهادهای دولتی و عموم مردم شریف ایران اسلامی است .

به مناسبت گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل و شهدای هشت سال جنگ تحمیلی و پاسداشت هفته دفاع مقدس ، رییس و اعضای هیئت رییسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان با آیت الله ترابی امام جمعه دامغان دیدار کردند.

در این دیدار رییس و اعضای هئیت رییسه واحد دامغان ضمن تجدید میثاق با آرمانهای امام راحل و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران اقدام اهانت آمیز کارگردان غربی فیلم موهن به ساحت مقدس پیامبر اکرم (ص)که باعث جریحه دار کردن قلب مسلمانان گردید را محکوم کردند . دکتر حسین عباسپور رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان ضمن تشکر از مساعدتهای امام جمعه دامغان از واحد دامغان ، ایشان را یکی از سرمایه های بزرگ نظام جمهوری اسلامی ایران نامید و بیان  داشت : مجاهدتها و رشادتهای جوانان ومسئولین این شهر مذهبی در دوران انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس بسیار ستودنی است . از این منظر  تلاش و مساعدتهای شما مسئولین عزیز شهری در راه اعتلای فرهنگ و علم و دانش مردم شهرستان بسیار جای تقدیر و تشکر  دارد که اکنون مردم دامغان به حضور این مسئولین معتقد و ولایی بایستی افتخار نمایند . رییس واحد دامغان همچنین از تلاشهای امام جمعه دامغان به منظور تأسیس و راه اندازی دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان تقدیر و تشکر کرد و بیان داشت امیدواریم بتوانیم با تأسیس این دانشکده و جذب اساتید توانمند و پزشکان متعهد و متخصص در پیشبرد اهداف علوم پزشکی کشور و اعتلای  این شهرستان گام برداریم .

دکتر عباسپور در ادامه صحبتهای خود به دستارودهای جدید واحد دامغان در زمینه تأسیس و راه اندازی پردیس علوم و تحقیقات و نیز دانشکده پزشکی اشاره کرد و این دستاوردها را باعث شکوفایی هرچه بیشتر شهرستان در ابعاد علمی و پژوهشی و فرهنگی خواند .

حضرت آیت الله ترابی امام جمعه دامغان نیز طی سخنانی از زحمات مسئولین دانشگاهی شهر تشکر داشت و بیان کرد : حضور دکتر دانشجو در وزارت علوم و نیز برادران بزرگوار ایشان در دانشگاه آزاد اسلامی باعث بسی افتخار برای مردم این شهرستان است . آنان ریشه در خانواده ای فرهیخته ، مومن و ولایی دارند که امیدواریم شاهد توفیق روز افزون ایشان در راه نیل به ارزشهای نظام مقدس جمهوری اسلامی در سایه حضرت پروردگار باشیم.

امام جمعه دامغان همچنین به بسترهای دانشگاهی موجود در دامغان اشاره کرد و بیان داشت : کارهای بزرگی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان که دانشگاهی مردمی است و به همت مردم و مسئولین به این فصل از توفیق رسیده است ، انجام گرفته است که امیدواریم از روی همین دستاوردهای مردمی و تأسیس دانشکده علوم پزشکی و پردیس علوم و تحقیقات کمک بزرگی به مردم در راستای خدمت رسانی بهینه صورت پذیرد .

وی همچنین افزود : دانشگاه آزاد اسلامی ، مکمل فعالیت های فرهنگی کشور است و پشتوانه محکمی برای تمامی نهادهای دولتی و عموم مردم شریف ایران اسلامی است . امام جمعه دامغان در خاتمه  بر ضرورت تأسیس رشته های فرهنگی در واحد دامغان تأکید کرد و بیان داشت که تأسیس رشته های فرهنگی که همراه با عمل باشد که همانا خواسته امام راحل و شهداء انقلاب اسلامی است سرلوحه کار مسئولین این دانشگاه قرار گیرد .