دیدار نوروزی هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان با حضرت حجت الاسلام و المسلمین سیدمحمد حسینیان امام جمعه محبوب دامغان

به گزارش اداره روابط عمومی واحد دامغان، دکتر نعمت‌الله نعمتی به همراه همکاران خود در هیات رییسه این واحد دانشگاهی، صبح امروز در محل دفتر امام جمعه دامغان با حضرت حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمد حسینیان دیدار و گفتگو کرد.
در این جلسه، دکتر نعمتی شرح کاملی از توفیقات سال ۹۷ را با تکیه به عملکرد فرهنگی مطرح کرد و با قدرشناسی از حُسن توجه امام جمعه به واحد دامغان گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان، فرصتی مطلوب برای شهروندان دامغانی و البته عموم هم‌استانی‌ها برای تحصیل دانش و مهارت در تمامی مقاطع تحصیلی از کاردانی تا دکتری تخصصی در مجموعه‌ای از رشته‌گرایش‌های کاربردی است.
نعمتی افزود: دامغان شهری مذهبی با مردمی نجیب و متدین است و دانشگاه از عمده وظایف خود می‌داند که در زمینه فرهنگی، تلاش مضاعف داشته باشد.
امام جمعه دامغان از مجموعه تلاش‌ها و پویایی واحد دامغان، قدرشناسی و برای جمع همکاران دانشگاهی خیر و برکت همراه باموفقیت آرزو کرد.

اداره روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی دامغان