راهنمای ورود به کلاسهای مجازی (اساتید/دانشجویان)

جهت عملیاتی سازی آموزش غیر حضوری دانشگاه آزاد اسلامی دامغان به اطلاع می رساند:

لطفا دانشجویان و اساتید مراحل زیر را برای پیوستن به کلاس مجازی دنبال کنند:

۱-ابتدا وارد سایت lmsmap.iauec.ac.ir شوید

۲-بر روی استان سمنان کلیک نمایید.سپس بر روی واحد دامغان کلیک کنید.

عکس زیر را مشاهده می کنید

دانشجویان و اساتید محترم طبق عکس یوزر و پسورد خود را وارد نمایند(اگر صفر اول عدد وجود دارند وارد نمایید)

۳-با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور درسهای این ترم مشاهده می شود.

۴-طبق زمانبندی آموزشی وارد کلاسها شده و روی پیوستن به کلاس کلیک می کنیم.

۵-توجه داشته باشید قبل از مرحله ۴ باید نرم افزارهای زیر را روی سیستم خود داشته باشید در غیر این صورت وارد کلاس نمی توانید شوید:

تذکر۱:دانشجویان محترم طبق زمانبندی آموزشی خود وارد کلاس شوید زیرا تا زمانیکه استاد وارد کلاس نشده است نمی توانید وارد کلاس شوید.

تذکر۲:اساتید محترم لطفا با هدست وارد کلاس شوید تا صدا دارای کیفیت مطلوب باشد

تذکر۳: اساتید محترم وب کم در کلاس وجود ندارد و عکس استاد نمایش داده نمی شود . فقط صدا داریم .

تذکر۴: حضور و غیاب اساتید و دانشجویان طبق زمانبندی توسط واحد الکترونیک دانشگاه آزاد انجام می گیرد

کلیه کلاسها از روز یکشنبه ۹۸/۱۲/۱۸ برقرار خواهد بود.

لطفا فایلهای زیر را جهت راهنمایی بیشتر دانلود و مطالعه نمایید.

فایل راهنما اساتید                 فایل راهنما دانشجو

تذکرات مهم برای دانشجویان :

1. با توجه به ضرورت کاهش مراجعات حضوری دانشگاه ازاد اسلامی واحد دامغان بخش خدمات الکترونیکی راه اندازی می نماید . بدین منظور جهت انجام خدمات اموزشی برگه اشتغال به تحصیل، …. درخواست خود را به ایمیل amozeshdamghan@gmail.com  ارسال نمایند تا اقدامات اولیه لازم صورت گیرد.
  2. به اطلاع دانشجویان محترم می رساند اخبار مربوط به دانشگاه و برگزاری کلاسهای مجازی از طریق کانال تلگرامی روابط عمومی به آدرس زیر قابل دسترسی است
    @damghaniau و damghaniau.ac.ir
  3. با عنایت به آغاز کلاسهای غیرحضوری دانشگاه از ۱۷ اسفندماه،خواهشمند است برنامه کلاس های آنلاین خود را روزانه از آدرس http://lmsmap.iauec.ac.ir
    کنترل نموده و در کلاسهای خود شرکت نمایید.بدیهی است عدم حضور به موقع در کلاس به منزله غیبت شما خواهد بود.
  4. اگر دانشجویان با عکس زیر مواجه شدند به منزله اینست که کلاسشان هنوز توسط استاد شروع نشده است.

۵٫ اساتید و دانشجویان لطفا از دو لینک زیر برای تست کلاس و میکروفون خود استفاده نمایید.       Stc.iauec.ac.ir/student
                 Stc.iauec.ac.ir/teacher

2 دیدگاه

1. جباریان ۱۳۹۸-۱۲-۲۷ در ۱۲:۳۱ ب.ظ

متاسفانه هیچ سیستم پشتیبانی برای مشکلات وجود ندارد ما در کلاس ها حاضر میشویم اما صدای استاد نمیاید و کسی هم نیست که از او راهنمایی بخواهیم

• مدیر سایت ۱۳۹۹-۰۱-۰۶ در ۱۱:۴۸ ق.ظ

سلام. مشکلتون چیه؟ اگه صدای استاد نمیاد و فقط یک دانشجو با اون مشکل داره قطعا مشکل از سیستم اون یک نفر هست. و اگر برای همه دانشجویان صدا نمیاد میکروفون استاد مشکل داره که بهش بگید میکروفونش رو چک کنه.