راه اندازی شبکه اینترنت بی سیم در خوابگاه های دانشجویی واحد دامغان

با همت حوزه معاونت دانشجویی ،مرکز ict ،پیگیری های این حوزه و همچنین مساعدت ریاست محترم واحد، خوابگاه های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان از شبکه اینترنت داخلی بی سیم بهره مند شدند. سید رضا جزء مومنی معاون دانشجویی این واحد دانشگاهی با اعلام این خبر بیان داشت : با عنایت به اینکه دانشجویان بایستی از دستاوردها و پیشرفتهای روز دنیا آگاهی یابند ونیز بخشی از وقت مفید دانشجویان در محیطهای خوابگاهی سپری می شود لذا با توجه ویژه به رفاه دانشجویان و این موضوع که اکثریت دانشجویان نیز در مقطع تحصیلات تکمیلی مشغول به تحصیل هستند و دسترسی به دنیای مجازی جهت دریافت مقالات روز دنیا برای آنان یک الزام تلقیمی شود ؛نسبت به راه اندازی این شبکه اقدام شده که به حول و قوه الهی از این پس دانشجویان محترم می توانند از مزایای شبکه اینترنت بی سیم در محیطهای خوابگاهی خود بهره مند شوند . البته این امر مقرر بود که در تاریخ ۱۶ آذرماه مصادف با روز دانشجو به بهره برداری برسد که با پیگیری های صورت گرفته و نیاز دانشویان زودتر از موعد به بهره برداری رسید . وی همچنین خاطرنشان کرد : جهت رفاه بیشتر حال دانشجویان تمهیدات ویژه ای نیز اندیشیده و در نظر گرفته شده که در آینده ای نه چندان دور شاهد به وقوع پیوستن آنها خواهیم بود .