رونمایی از تور مجازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان در هفته پژوهش

به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش در مراسمی که به منظور تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان برگزار گردید، از سامانه تور مجازی این واحد دانشگاهی رونمایی شد .
دکتر عباسپور رییس واحد دامغان در مورد رونمایی و افتتاح این تور مجازی در وب سایت اصلی دانشگاه به آدرس www.damghaniau.ac.ir گفت : این تور مجازی توسط آقای حامد فدایی از دانشجویان خلاق رشته مهندسی کامپیوتر- نرم افزار، با همکاری حوزه معاونت پژوهش و فن آوری و روابط عمومی واحد ایجاد و راه اندازی شده و بسیار خرسندیم که در مراسم گرامیداشت هفته پژوهش توانستیم از این دستاورد که به منظور آشنایی بیشتر بازدید کنندگان از فضای واحد دامغان با اتکا به زیرساخت های متعدد آموزشی ، پژوهشی و خدماتی رفاهی تهیه گردیده است ، رونمایی کرده و با حضور این سامانه امیدوار باشیم که واحد دامغان به عنوان یکی از شاخه های با طراوت دانشگاه آزاد اسلامی مورد معرفی و اقبال هم وطنان عزیز قرار گیرد.
رییس واحد دامغان همچنین ادامه داد: در تهیه این تور مجازی از ۳۳ نقطه فعال این واحد دانشگاهی تصویر برداری صورت گرفته است که در هر نقطه ۷۰-۳۰ قطعه عکس در جهات مختلف تهیه شد و در نهایت با تلفیق تصاویر در قالب یک فایل تصویری ۳۶۰درجه ای این امکان را به کاربر خواهد داد که از تمامی فضاهای فعال واحد از جمله ساختمانها ، دانشکده ها ، خوابگاه ها ،  فضای سبز و … به کمک نرم افزارهای مربوطه بازدید پویایی داشته باشد .
دکتر عباسپور با اشاره به رتبه بندی واحدهای دانشگاهی بر اساس وب سایت(وبومتریکس) و فعالیت در فضا های مجازی، بیان کرد : پویایی و خلاقیت رمز اصلی پیشرفت در فضای مجازی است و از این منظر واحد دامغان در سالهای اخیر توانسته است با بهبود کیفی در محتوا و قالب وب سایت پیشرفت قابل ملاحظه ای در این بخش داشته باشد .