رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان پاسخگوی سئوالات دانشجویان در خوابگاه ها

جلسات مدون و برنامه ریزی شده پرسش و پاسخ ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان با دانشجویان ساکن خوابگاه بصورت دوره ای برگزار شد .

در اولین دوره از این جلسات دکتر حسین عباسپور به همراه سید رضا جزء مومنی معاون دانشجویی واحد دامغان در جمع دانشجویان خوابگاه های حضرت زینب (س ) و فاطمیه حضور پیدا کردند و طی فرصت پیش بینی شده در دیداری صمیمانه با دانشجویان به بحث و تبادل نظر پیرامون مشکلات خوابگاهی این دانشجویان پرداختند .

دکتر عباسپور در این جلسات با تأکید بر این موضوع که شما دانشجویان سرمایه های اصلی این دانشگاه هستید و بایستی در راستای حفظ وامنیت و رفاه این سرمایه ها کوشید بیان داشت : کسب علم ، اخلاق و فرهنگ وظیفه اصلی شما دانشجویان است و شما هستید که بایستی الگویی سالم برای همنوعان خود در این جامعه باشید. لذا نباید تبلیغات مخرب رسانه ها و مکاتب فاسد غربی در شما قشر فرهیخته اثر داشته باشد .

رییس واحد دامغان  در ادامه صحبتهای توجه به رفاه دانشجویان را ضرورت دانست و بیان داشت : قبولی و راه یابی به دانشگاه پایان راه نیست بلکه ورود به دانشگاه هم برای دانشجویان و هم برای کارکنان ، مسئولیتهایی دوجانبه ایجاد می کند که بایستی هر دو طرف خود را مقید به انجام وظایف بدانند ، بدین منظور اعضای هیئت رییسه دانشگاه برآن شدند تا بنا به ضرورت و درخواست شما عزیزان برای آشنایی به نقطه نظرات شما و مسایل پیش رو در محیط خوابگاهی و سایر حوزه های دانشگاهی در جمع شما حضور به همرسانده و پاسخگوی سئوالات و شبهات شما باشند .

در ادامه دانشجویان ضمن تشکر از این حضور صمیمانه و ضرورت بحث توجه به رفاه دانشجویان ،  بیان داشتند که ایجاد روحیه حمایتی در دانشجویان از سوی مسئولین باعث تشویق این قشر به تحصیل و عدم توجه به عوامل دروغین محیطی می گردد. دانشجویان در ادامه صحبتهای خود با توجه به پیشرفتهای اخیر واحد دامغان در جذب دانشجوی مقطع تحصیلات تکمیلی افزایش امکانات تحقیقاتی محیط خوابگاه ها از جمله اینترنت، فضای کتابخانه ای و دسترسی به وب سایتهای تحقیقاتی مرجع را خواستار شدند .

دکتر عباسپور پس از استماع نظرات دانشجویان خواهان ارائه پرسشها و خواسته های دانشجویان از سوی معاونت دانشجویی واحد گردید تا پس از بررسی های نهایی در راستای بهبود شرایط و امکانات رفاهی اقدامات ویژه صورت پذیرد .