رییس منطقه ده در واحد دامغان: فرهنگ نباید تنهادر دفاتر فرهنگ اسلامی دانشگاه ها خلاصه شود

دکتر مجید مظفری رییس منطقه ده دانشگاه آزاد اسلامی در واحد دامغان:

فرهنگ نباید تنهادر دفاتر فرهنگ اسلامی دانشگاه ها خلاصه شود

جلسه کمیته فرهنگی منطقه ده دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دکتر مظفری رییس منطقه ده ، دکتر همتیان دبیر منطقه و حجت الاسلام  المسلمین کهساری رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحدهای استان سمنان ، روسای واحدها و مراکز آموزشی و نیز روسای دفاتر فرهنگ اسلامی منطقه ده دانشگاه آزاد اسلامی به میزبانی واحد  دامغان برگزار شد .

این جلسه به مظور تعیین برنامه های دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی و طراحی نقشه جامع فرهنگی واحدهای منطقه ده تشکیل شد .

در ابتدای جلسه دکتر عباسپور رییس واحد دامغان ضمن پاسداشت ایام پیروزی انقلاب اسلامی و نکوداشت یاد وخاطره بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران بیان کرد : بایستی برنامه ریزی ویژه ای در راستای تبیین ارزشهای انقلاب اسلامی در بین نسل جوان کشور ، با توجه به بخشنامه های موجود و نگاه خاص دکتر دانشجو به مقوله فرهنگ و علی الخصوص فرهنگ انقلاب اسلامی  داشته باشیم . وی همچنین ادامه داد : تببین ارزشهای انقلاب و جمهوری اسلامی باید ازاولویت های فرهنگی در دانشگاه ها باشد .

دکتر عباسپور خاطرنشان کرد : می توان از دانشگاه آزاد اسلامی نیز به عنوان یکی از مصادیق ارزشی انقلاب اسلامی نام برد و در این ایام با شکوه نیز ،حتی به بررسی عملکرداین ثمره انقلاب نیز بپردازیم . وی در ادامه به بررسی فرهنگ دانشگاهی و کارکردهای فرهنگی دانشگاه در جامعه‌‌ی معاصر پرداخت .

دکتر مجید مظفری رییس منطقه ده دانشگاه آزاد اسلامی نیز با حضور در این جلسه ضمن تبریک هفته وحدت و دهه فجر انقلاب اسلامی ، از امام خمینی (ره ) به عنوان بزرگترین رهبر انقلابی جهان یادکرد و بیان داشت : جایگاه اندیشه های امام راحل در اذهان مسلمانان و حقیقت جویان جهان آنقدر والا ورفیع است که هیچ ابرقدرتی نمی تواند بر آن خللی وارد نماید، لذا تبیین اندیشه های امام خمینی(ره) به دانشجویان و نسل جدید بر عهده ما دانشگاهیان است که کم و بیش خروش و ندای انقلاب را درک کردیم .

رییس منطقه ده دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه پیرامون اهمیت فرهنگ در دانشگاه ها و نقشه جامع فرهنگی منطقه ده بیان داشت : اهمیت فرهنگ در دانشگاه آزاد اسلامی کمتر از بحث آموزش و پژوهش نیست و این امر در روحیات و دیدگاه های دکتر دانشجو بسیار مشهود است ، ایشان از فرهنگ به عنوان بازوی راست خود یاد کردند لذا بایستی توجه بیشتری به این امر معطوف شود . دانشگاه آزاد اسلامی بایستی از لحاظ فرهنگی سرآمد همه دانشگاه ها شود وان شاء الله با طراحی نقشه جامع فرهنگی منطقه ده و اجرای آن در سطح واحدهای منطقه بتوانیم الگویی برای نقشه جامع فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی باشیم .

دکتر مظفری در ادامه به منویات مقام معظم رهبری اشاره کرد و بیان داشت : معظم له یکی از دغدغه های خویش را بحث اسلامی کردن دانشگاه ها بیان کردند و خواهان نگرشی علمی به مقوله فرهنگ در کشور و علی الخصوص دانشگاه ها هستند تا بازخورد مناسبی از آن دریافت شود .

در ادامه جلسه حجت الاسلام والمسلمین کهساری رییس نهاد مقام معظم رهبری واحدهای دانشگاهی استان سمنان به ماهیت انقلاب اسلامی اشاره نمود و بیان کرد : ماهیت انقلاب اسلامی ، ماهیت فرهنگی است و امام راحل هم دغدغه اولشان دغدغه دین بود و می خواستند با انقلاب اسلامی ملت از ذلت خارج شده و به عزت برسند .

وی ادامه داد : ما زمانی می توانیم بگوییم انقلابمان به اهداف خود رسیده است که اهداف فرهنگی را در جامعه اجرا کنیم و اثرات آنرا مشاهده کنیم.

حجت الاسلام کهساری در خصوص نقشه جامع فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: طبق بخشنامه اخیر مطالعه ، بررسی و تحلیل الگوی ارزشها ، هنجارها، رفتارها، مصنوعات و نمادهای فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی به منظور مسئله شناسی فرهنگی و اعمال مدیریت راهبردی فرهنگی دردانشگاه باید متناسب با نقشه جامع مهندسی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی باشد ، لذا ضروری است نقشه جامع فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی ترسیم گردد و بر اساس آن چشم انداز فرهنگی دانشگاه و برنامه مدیریت راهبردی فرهنگ دانشگاه آزاد اسلامی یعنی فرایند تدوین ، وضع و اعمال راهبردها و سیاستهای کلان فرهنگی ، سازماندهی و تقسیم کار و نظارت و ارزیابی راهبردی در دانشگاه آزاد اسلامی مشخص گردد .

در ادامه جلسه روسای دفاتر فرهنگ اسلامی واحدها و مراکز آموزشی منطقه ده دانشگاه آزاد اسلامی به گزارش فعالیتهای خود در راستای نکوداشت ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی و بحث و تبادل نظر پیرامون برنامه پیشنهادی واحد خود جهت تدوین نقشه جامع فرهنگی منطقه ده پرداختند .