سرپرست حوزه مدیریت مالی دانشگاه آزاد اسلامی دامغان منصوب شد

دامغان

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان سرپرست حوزه مدیریت مالی و تسهیلات اعتباری این واحد دانشگاهی را منصوب و معرفی کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، در پی پیشنهاد سرپرست حوزه معاونت مالی و اداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان، دکتر عباس علایی نوین سرپرست این واحد دانشگاهی، آرزو عزیزی را به‌عنوان مدیر مالی و تسهیلات اعتباری جدید واحد دامغان معرفی و از زحمات مدیر قبلی زهرا سبحانی قدردانی کرد.

در بخشی از این حکم خطاب به عزیزی آمده است: «امید است با توکل به ذات اقدس الهی و در ظل توجهات بقیه الله اعظم و رهنمودهای مقام معظم رهبری در تحقق اهداف عالیه نظام مقدس جمهوری اسلامی تلاش کنید.»

دکتر علایی نوین در ۵ زمینه مشخص به بخشی از راهکارها و رویکردهای بایسته در این حوزه پرداخت و یادآور شد: «باید با برخورداری از خردجمعی و جلب مشارکت همکاران با روحیه جهادی و متکی بر تلاش علمی و نیز با برنامه‌ریزی مناسب و نظارت بهینه در افزایش سطح رضایتمندی ارباب رجوع اهتمام داشته باشید.»