سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی دامغان:

تفکر شهید سلیمانی میانبر اصولی بر خط سیر انقلاب است

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان گفت: «بیانیه گام دوم انقلاب، دورنمای استراتژیک نظام را طراحی کرد و تفکر شهید سلیمانی، میانبر اصولی بر خط سیر انقلاب به‌سوی تکامل و رسیدن به انقلاب جهانی مهدی(عج) شد.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از دامغان، نعمت‌الله نعمتی صبح امروز در آیین سوگواری شهید سردار سلیمانی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان با اشاره به آغاز انتقام سخت و تبریک این رویداد مبارک اظهار کرد: «بیانیه گام دوم انقلاب، دورنمای استراتژیک نظام در ۴۰ سال‌های بعدی انقلاب است که اصول ارزشی نظام در آن طراحی‌شده تا به بهترین شیوه و با باور جوانان و تصحیح مهارت‌های زندگی و اتکا به خویش در همه زمینه‌ها در مسیر رشد و تعالی قرار گیریم.»

وی اضافه کرد: «سردار سلیمانی، راه میانبر به‌منظور تسریع در دستیابی به اهداف متعالی نظام است تا بر همین خط سیر کمال‌گرا بتوانیم؛ پرچم نظام را به دستان مهدی فاطمه(عج) بسپاریم و در حکومت جهانی مولا، وعده «و نرید ان نمن» الهی را شاهد باشیم.»

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان گفت:‌ «انقلاب اسلامی در ۴۰ سال گذشته بر امواج عدالت‌خواهی جهانی، توانسته حرف نخست را در پشتیبانی از ملت‌های مظلوم منطقه بر زبان جاری کند و به پایگاه ضد استکباری بین‌المللی، شهره شود که این عزت جهانی را مدیون غیورمردان شهید سال‌های اخیر در زمینه دفاع از حریم و حرم هستیم و سلیمانی، سیدالشهدا این تفکر بوده که این روزها در فراق او می‌سوزیم.»

نعمتی عنوان کرد: «شب گذشته مقارن با همان ساعت که گل وجود سردار مانند شهیدان کربلا در خون غنود؛ پایگاه‌های موشکی ایران، درس انتقام را بر گوش‌های سنگین و کریه استکبار دیکته کردند و در عملیات غرورآفرین، کاری کردند تا دشمن بداند که با نسل عاشورا، نمی‌توان روبرو شد و پاسخ جنایت، ساده نخواهد بود.»

آینده نظام به دست دانشجویان انقلابی تضمین می‌شود

وی انتقام را حق و انصاف جهانی تعبیر کرد و افزود: «دشمن باید بداند که نسل سلیمانی‌ها در کشور ما فقط در تصاویر نشسته به لنز دوربین‌ها نیست؛ بلکه کودکان در گهواره این ملت نیز فریاد حق‌جویی و حقیقت‌طلبی دارند و آینده نظام به دست دانش‌آموزان و دانشجویان انقلابی تضمین خواهد شد.»

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان مطرح کرد: «شب گذشته، شام غریبان سردار سلیمانی و شهدای مظلوم را در جوار دو شهید گمنام این واحد دانشگاهی برگزار کردیم و با قرائت دعای توسل از ائمه اطهار خواستیم تا همانند سردار و سایر شهیدان، ما را نیز باسعادت قرین سازد و مرگ ما را در مسیر خودش به شهادت ختم کند که حُسن عاقبت در زندگی و مرگ قرین با شهادت را در حیات سردار تجربه کردیم و اینکه خیر دنیا و آخرت نصیب شهیدان است.»

نعمتی از ادامه مراسم بزرگداشت شهید سلیمانی با برگزاری جلسات ماهیت‌شناسی یک قهرمان خبر داد و تصریح کرد: «سلیمانی، مرد تاریخ‌ساز است و باید سرنوشت او در آیین زندگی ایرانی وارد شود و بارها باید مرور کرد که چگونه توانست دنیا را در هیجان حق‌خواهی و ایثار، مبهوت خویش کند.»