سه‌شنبه‌های مهدوی در واحد دامغان

دامغان مهدوی

سه‌شنبه‌های مهدوی واحد دامغان در این هفته از شمیم گل نرگس لبریز شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، سرپرست بسیج خواهران دانشگاه آزاد اسلامی دامغان گفت: «نهم ربیع‌الاول، موعد ولایت و امامت حضرت بقیه الله (عج)، همزمان با سه‌شنبه‌های مهدوی این واحد دانشگاهی شد که از آغاز سال تحصیلی ۹۷-۹۶ با استقبال دانشجویان و تعدادی از استادان و کارمندان روبرو شده است.»

احسان‌پور طرح سه‌شنبه‌های مهدوی را عامل وابستگی به تفکر مهدوی دانست و گفت: «بسیج خواهران دانشگاه در اتاق فکر خود به دنبال شاخصه‌ای معنایی بود تا بتواند مشق بندگی را با فلسفه انتظار گره بزند و خدا را شاکریم که سه‌شنبه‌های واحد دامغان بوی نرگش گرفت و جمعیت مراجعان با نوشیدن شربت متبرک و دریافت بروشورهای اطلاع‌رسانی در حوزه معرفت‌افزایی قرار گرفتند و با اظهار لطف و تقدیر صمیمی، ما را به ادامه این حرکت معنوی تشویق کردند.»

وی با قدردانی از مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی دامغان و فرماندهی بسیج دانشجویی برادران این واحد دانشگاهی، افزود: «خواهران بسیجی در دفتر مرکزی واحد دامغان، پیمان بسته‌اند برای شادی حضرت فاطمه تلاش جدی داشته باشند و با افزودن به معرفت معنوی دانشجویان و زمینه‌سازی در آشنایی و تحکیم ارتباط با مولا و تعریف انتظار آگاهانه در خدمت تعالی تفکر والای مهدویت باشند.»

فرمانده بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی دامغان به آنا گفت: «بسیج دانشجویی واحد دامغان بزرگ‌ترین تشکل دانشجویی در واحد دامغان است که با حمایت‌های دانشگاه توانسته در زمینه اردوهای جهادی و اردوی راهیان نور به بهترین شکل در خدمت دانشجویان باشد.»

محمد ملکی با قدردانی از دانشجویان بسیجی که در زمینه‌های علمی تلاش می‌کنند؛ اظهار کرد: «نگاه امروز بسیج در محیط دانشگاه به تحقیق و پژوهش معطوف شده و بسیجیان دانشجو سعی می‌کنند با طراحی ایده‌های کارآمد در خدمت جامعه باشند.»

مرتضوی یکی از طراحان سه شنبه های مهدوی گفت: «یکی از متولی‌های این طرح هستم که به همراه ۲نفر از دوستانم برای اولین بار در دامغان و در دانشگاه اجرا کردیم و دانشجوها واقعا حس و حال خوبی دارند و ارادت خود را به آقا امام زمان(عج) نشان می‌دهند و همین باعث شده تا حال ما هم خوب باشد البته هدف اصلی ما بیشتر خودسازی و خدمت کردن به آقا امام زمان و دانشجوهاست.»

افتخاریان یکی از خادمین سه‌شنبه‌های مهدوی به خبرنگار آنا گفت: «سه‌شنبه‌های مهدوی برنامه‌ای متفاوتی برای شناخت امام زمان(عج) است و اینکه با وجود این برنامه می‌توانیم هرهفته به یاد امام زمان(عج) باشیم، خوشحالم.»

این خادم مهدوی خاطرنشان کرد: «در این زمانه که همه سرگرم کار خود هستند؛ یادکردن از امام زمان(عج) راهگشای زندگی‌هاست و هر هفته عهد بستن با مولا برای ترک گناه و ایجاد زمینه ظهور حضرت، شرط معرفت است.»

دانشجوی واحد دامغان از استقبال دانشجویان گفت و یادآور شد: «دربرنامه سه‌شنبه‌ مهدوی وقتی دانشجوها بعد از ساعت کلاسی به جمع مهدویان می‌پیوندند و برخورد خوب خادمین را مشاهده می‌کنند؛ حال و هوای دل‌هاشان عوض می‌شود و حتی بعضی‌ ها به فکر فرو رفته وچشمانشان اشکبار می‌شود و آنجاست که در خلوت خودم با آقا نجوا می‌کنم که «آقاجان دیگر غزل جواب دلم را نمی‌دهد؛ باید که فی‌البداهه برای تو جان دهم…»