سومین همایش ملی علوم زیستی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان به دنبال سلسله همایشهای علمی خود در پانزدهم و شانزدهم اسفندماه ۱۳۹۷ سومین همایش ملی علوم زیستی را برگزار خواهد کرد. محورهای همایش شامل زیست­شناسی گیاهی، جانوری، سلولی و مولکولی، میکروبیولوژی، علوم آزمایشگاهی، ژنتیک، بیوتکنولوژی، بیوفیزیک، بیوشیمی، بیوانفورماتیک، بیولوژی دریا، محیط زیست، حیات وحش، بهداشت محیط اکوتوریسم، فارماکولوژی و علوم کشاورزی می­باشد.

تاکنون ۱۰۰ مقاله علمی به دبیرخانه همایش ارسال گردیده که در حال داوری و پذیرش می­باشند. از ۲۰ دانشگاه معتبر کشور، مراکز تحقیقاتی، انجمنهای علمی نظیر انجمن زیست شناسی ایران، انجمن ژنتیک، انجمن ایمنی زیستی و … با این همایش همکاری نموده­اند. همایش مذکور دارای مجوز پایگاه استنادی علوم جهان اسلام(ISC) نیز می­باشد. علاقمندان به این رشته می­توانند از طریق سایت همایش به آدرس ncbs3.damghaniau.ac.ir:81 مقالات خود را  تا ۱۰ اسفندماه ارسال نمایند.

به اطلاع محققانی که تمایل به شرکت در کارگاههای آموزشی مشاوره ژنتیک  و RAPD-PCR دارند می­رساند کارگاههای مذکور در ۱۶ اسفندماه برگزار خواهدشد.