شرکت دانشجویان ، اساتید و کارکنان واحد دامغان در راهپیمایی اعتراض آمیز به فیلم موهن

دانشجویان ، اساتید و کارکنان بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان در راهپیمایی اعتراض آمیز به ساخت فیلم اهانت آمیز به پیامبر اکرم ( س) همراه با سایر ارگانهای شهرستان دامغان شرکت نمودند و با شعارهای کوبنده این اقدام ننگین را  که باعث جریحه دار نمودن قلوب مسلمین جهان گردید محکوم کردند . گروه مقاومت بسیج الغدیر کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان د ر بیانیه ای اعلام نمود که: محمدرسول ا… (ص) پیامبر عشق و رحمت است و نور وجودش تا همیشه عالم بر کائنات می تابد .

در بخشهای دیگر این بیانیه آمده است :

اکنون که صیهونیست جهانی حیات ننگینش متزلزل گردید برای فرار از نابودی با اتخاد سیاست شوم اسلام ستیزی سعی در خاموش کردن احساسات دینی و کوچک کردن مقدسات اسلامی در چشم نسلهای جوان در دنیای اسلام را دارد و در این راستا مکررا از راه های مختلف به ساحت دین مبین اسلام ، قرآن کریم ،  پیامبر اکرم (ص) و ائمه اطهار (ع) توهین می نماید . اندوهی عظیم تر از اندوه جسارت به پیامبر(ص) برای مسلمین قابل تصور نیست ، حال این اندوه به حول قوه الهی به توفانی بدل گشته که گمراهان عالم را وادار به خزیدن در لانه هایشان می نماید .

ما کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان به همراه دانشجویان و اساتید این دانشگاه با شرکت در راهپیمایی

ضمن اعلام انزجار از این حرکت نفرت انگیز و اهانت به ساحت پاک نبوی (ص) همراهی خود را با حرکت مسلمین عالم علیه استکبار جهانی به رهبری امام خامنه ای (مد ظله) اعلام می داریم و ایمان داریم که آتش خشم مسلمین هر روز فروزان تر خواهد شد و انشاالله به زودی پایه های کاخ مستکبران روسیاه را را در خود خواهد سوزاند.