شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان یکی از فعالترین شوراها …

رییس دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان سمنان:

در آستانه فرارسیدن ایام مبارک دهه فجر انقلاب اسلامی و سی وچهارمین سالگرد پیروزی انقلاب، جلسه شورای فرهنگی واحد دامغان با حضور حجت الاسلام والمسلمین کهساری رییس دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان سمنان و خوشقدم ،مسئول بسیج دانشجویی شهرستان دامغان در محل سالن کنفرانس دفتر ریاست واحد دامغان برگزار شد .

دکتر عباسپور رییس واحددامغان دراین جلسه ضمن خیرمقدم به حاضرین و تبریک سالروز آغاز ولایت امام زمان (عج) بیان داشت : از امام صادق (ع) نقل شده است که ایشان فرمودند : هر کس که بمیرد و امام زمان خود را نشناسد ،به مرگ جاهلیت مرده است . لذا این نکته برداشت می شود که  اولین گام در فهم ولایت ،معرفت وشناخت است و در این بین بصیرت نقش ارزنده ای دارد . نقش پیشوایان الهى به عنوان رهبری، به منظور هدایت مردم به سر منزل کمال مطلوب است و این امر در صورتى میسر می شود که آنها آمادگى بهره بردارى از این هدایت الهى را داشته باشند. اگر چنین زمینه مساعدى در مردم وجود نداشته باشد، حضور پیشوایان آسمانى در بین مردم ثمرى نخواهد داشت که البته امیدواریم بتوانیم از سربازان ومنتظران واقعی امام زمان (عج) باشیم .

رییس واحد دامغان در ادامه بیان کرد : با توجه به اینکه در آستانه فرارسیدن ایام شکوهمند دهه فجر انقلاب اسلامی قرار داریم بایستی برنامه ریزی ویژه ای در راستای تبیین ارزشهای انقلاب اسلامی در بین نسل جوان کشور ، با توجه به بخشنامه های موجود و نگاه خاص دکتر دانشجو به مقوله فرهنگ و علی الخصوص فرهنگ انقلاب اسلامی  داشته باشیم .

وی در ادامه به ذکر دستور کار جلسه پرداخت و بیان داشت : در این جلسه قصد داریم که در خصوص میلاد پیامبر اعظم (ص) ، دهه مبارکه فجر انقلاب اسلامی و مراسم جشن برترهای علمی ، فرهنگی ، ورزشی و پژوهشی دانشگاه برنامه ریزی  مدونی داشته باشیم .

در ادامه جلسه حجت الاسلام و المسلمین کهساری رییس دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان سمنان ضمن تشکر از دعوت واحد دامغان جهت حضور در جلسه شورای فرهنگی بیان داشت : شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان یکی از فعالترین شوراها در بین واحدهای دانشگاهی در دانشگاه آزاد اسلامی است . این توانمندی در ۵ بخش تقسیم می شود که شامل: وجود کانونهای قوی دانشجویی ، بسیج دانشجویی فعال و تأثیر گذار، تعامل مناسب دفتر فرهنگ اسلامی با کانونها ، همکاری مناسب معاون دانشجویی در بخش فرهنگی و در نهایت نیز محوریت رییس واحد در امور فرهنگی است که در این خصوص دغدغه فرهنگی ایشان به وضوح احساس می شود وجای تقدیر و تشکر دارد .

حجت الاسلام  والمسلمین کهساری در ادامه انقلاب اسلامی ایران را یکی از بزرگترین رخدادهای سیاسی و فرهنگی و اجتماعی جهان دانست که از این حیث در بین سایر انقلابها سرآمد می باشد . این انقلاب از قلب مومنین شعله گرفت و بر جانها نشست و ثمرات زیادی داشته است که یکی از بزرگترین آنها دانشگاه آزاداسلامی است .

رییس دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان سمنان در خاتمه حفظ و حیات ارزشهای واقعی انقلاب اسلامی را واجب دانست و بیان کرد :وظیفه اصلی نکوداشت این ارزشها و تبیین و  تعمیق باورهای دینی در بین نسل جوان کشور بر عهده دانشگاه هاست، که در این خصوص اساتید دانشگاه ها ومسئولین دانشگاه ها به عنوان افسران جنگ نرم دشمن بایستی از هجمه هایی که دشمنان به ارزشهای انقلاب اسلامی ایران وارد
می کنند، پاسداری نمایند .