عضو هیات علمی واحد دامغان و سفیر ایران در هلند، رئیس گروه آسیایی سازمان منع سلاح‌های شیمیایی شد

اعضای گروه آسیایی سازمان منع سلاح‌های شیمیایی، علیرضا جهانگیری عضو هیات علمی گروه حقوق بین‌الملل دانشگاه آزاد اسلامی دامغان و سفیر ایران در کشور هلند را به ریاست گروه OPCW انتخاب کردند.
به گزارش خبرنگار آنا، در جلسه گروه آسیایی سازمان منع سلاح‌های شیمیایی که دیروز به ریاست سفیر پاکستان برگزار شد، علیرضا جهانگیری سفیر جمهوری اسلامی ایران در لاهه و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان با اجماع همه کشورهای عضو در این گروه آسیایی به ریاست گروه برگزیده شد.

پاکستان از سال ۲۰۰۴ تا سال جاری میلادی ریاست گروه آسیایی سازمان منع سلاح‌های شیمیایی را به عهده داشت و در جلسه اخیر، جمهوری اسلامی ایران به عنوان رئیس جدید انتخاب شد.
در این جلسه کشورهای عربی و آسیایی بر انتخاب ایران به عنوان رئیس، تاکید کردند و تجربه ریاست ایران بر جنبش عدم تعهد را نمونه‌ای مطلوب از تعامل تهران با سایر کشورها دانستند.
کنوانسیون منع گسترش سلاح‌های شیمیایی از مهمترین معاهدات بین‌المللی در توقف و منع تولید سلاح کشتار جمعی است که از سال ۱۹۹۴ بنا به مصوبه نمایندگان کشورهای عضو در پاریس تدوین و از سه سال بعد یعنی در ۱۹۹۷ اجرایی شد.